SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Fakülteye Dekan Ataması

A- A+ PAYLAŞ

Yükseköğretim Kurulu’nun dün gerçekleştirilen 2009 yılındaki 9. toplantısında 19 fakülteye dekan ataması gerçekleştirildi. Dekan ataması yapılan fakülteler şunlar:

Yükseköğretim Kurulu’nun dün gerçekleştirilen 2009 yılındaki 9. toplantısında Avrupa Eğitim Vakfı’nın kurmak istediği üniversiteye ilişkin olarak yapılan sunum izlenirken 19 fakülteye dekan ataması gerçekleştirildi. Dekan ataması yapılan fakülteler şunlardır:

Akdeniz Alanya İşletme Prof. Dr. İbrahim GÜNGÖR
Ankara Eğitim Bilimleri Prof. Dr. Ayşe Gönül AKÇAMETE
Atatürk Veteriner Prof. Dr. Mustafa ATASEVER
Çanakkale 18 Mart Biga İİBF Prof. Dr. A. Kazım KİRTİŞ
İlahiyat Prof. Dr. İbrahim HATİBOĞLU
Gazi Diş Hekimliği Prof. Dr. Derviş YILMAZ
Gaziantep Fen-Edebiyat Prof. Dr. Adil KILIÇ
Gaziantep Edebiyat Prof. Dr. Tokay GEDİKOĞLU

İnönü Diş Hekimliği Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN

İstanbul Fen Prof. Dr. Baki AKKUŞ
K. Maraş S. İmam Güzel Sanatlar Prof. Dr. Semih ÇAĞLAR
İİBF Prof. Dr. Ahmet Hamdi AYDIN
Kırklareli Teknik Eğitim Prof. Dr. İsmail EKMEKÇİ
Marmara Güzel Sanatlar Prof. Dr. Nazan ERKMEN
Mehmet Akif Ersoy Fen-Edebiyat Prof. Dr. Ayla SEVİM EROL
Mersin Mühendislik Prof. Dr. Hacı İbrahim EKİZ
M. Sinan G. Sanatlar Mimarlık Prof. Dr. Güzin KONUK
Siirt Eğitim Prof. Dr. Şemsettin OSMANOĞLU
Uludağ Hukuk Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ

Toplantıda ayrıca Eğitim, Kadro, Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon ve Diploma Denklik Komisyonlarının raporları görüşüldü. Yükseköğretim Kurulu’nun bir sonraki toplantısının 21 mayıs 2009 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız