SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Mayıs Turnuvası Çekişmeli Geçti

0
Güncellendi - 2019-05-20 04:29:14
19 Mayıs Turnuvası Çekişmeli Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası tamamlandı. Turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar oynandı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği tarafından Milli Mücadele’nin 100.yılı etkinlikleri kapsamında 17-18 Mayıs tarihlerinde Çok Amaçlı Spor Salonu’nda satranç turnuvası düzenlendi.

Dört kategoride oynanan satranç turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle birlikte sona erdi. Ödül törenine Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, hakemler, veliler ve sporcular katıldı.

Ödül töreninde konuşan Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy,  "100 yıl önce Yüce Atatürk'ün başlattığı Kurtuluş Savaşı ile milletimiz işgal kuvvetlerinin boyunduruğundan kurtarılmıştı. 100 yıl önce tamda bugün bir kahraman ayakbastı Samsun’a, bir kurtarıcı. O gün güneş doğdu Türk milletinin üstüne. Anladık ki milletçe yeniden doğuyoruz. 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı adına satranç turnuvasını düzenlemiş olmaktan dolayı mutluyuz. Turnuvaya katılan sporcu ve velilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Turnuvada dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

8 Yaş Altı:

1. Emir Efe Demirtaş 2. Umut Tomak 3. Mir Arin Deniz Bozkuş

10 Yaş Altı:

1.Ahmet Berk Kouyutürk 2. Ahmet Utku Tufan 3. Selahattin Gürbüz

14 Yaş Altı:

1.Mustafa Yusu Kılıç 2. İlyas Köseoğlu 3. Tuna Arı

Açık Kategori

1.Feyzullah Avşar 2. Ağdar Alak 3. Alican Balkaş.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız