SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Su Deposunun Bakımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-08-02 13:19:47
19 Su Deposunun Bakımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri’ndeki içme suyu depolarında bakım, onarım, temizlik ve boya çalışması yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, su kayıplarını en aza indirmek, vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su vermek amacıyla Yeşilyurt ve Battalgazi İlçesi’nde bulunan 19 adet su deposunun bakım ve onarımının yapıldığını belirterek, “İçme suyu depolarının mevcut pompaları ile mekanik ekipmanların ve depoların genel bakım ve onarımının yanı sıra dış cephe ve çevre düzenlemesi yapılarak, vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz içme suyu imkanı sağlandı. Toplam 19 adet içme suyu deposunun bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenlemesi işi yapıldı. Bunlardan 17 adet deponun iç haznelerinin temizliği, bakım ve onarım işi gerçekleştirildi. 7 adet deponun tel örgü ile çevrilme işi tamamlandı. Daha önceden çevre çitleri bulunan depolarda da çitlerin boyanması sağlandı. Depolardan 4 tanesi 15.000 ve 20.000 tonluk büyük depolar. Bu depoların iç haznelerinin duvar yalıtımları, temizlikleri, paslanmış demir aksamların yenilenmesi ile ilgili çalışmalar yapıldı. Dış cepheleri ateş tuğlası ile kaplandı. Ayrıca Gündüzbey Kaptaj Tesisi’nin galeri dış yüzeylerinin bakım ve onarımı ile havalandırma bacalarının rehabilitasyonu sağlandı. Kaptaj sahasına ek olarak kurumumuza ait sahanın tel örgü ile çevrilmesi tamamlandı” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • halil (7 yıl önce)
    hastaneler doktorların dediğine göre su kaynaklı hastalar ile dolmuş taşmış durumda. malatyanın suyunu bozdunuz.
    0
    0
    Yanıtla