SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Yaşındaki Sürücü Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Devrilen aracın 19 yaşındaki sürücüsü ağır yaralandı ve ilçe hastanesine sevkedilirken yolda yaşamını yitirdi. İldeki diğer kazalarda ise 6 kişi yaralandı.

Kaza Doğanyol ilçesi Koldere Köyü’nde oldu. 19 yaşındaki R.C., 44..529 plakalı traktörle giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör devrildi. Ağır yaralanan R.C. Pütürge Devlet Hastanesi’ne sevkedilirken yolda öldü.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Mahallesi’nde bisiklet sürmekte olan M.E. adlı kız çocuk, plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu yaralanırken, polis araştırmaya başladı.

Samanlı Mahallesi’nde 32 yaşındaki İ.Ç. yönetiminde bulunan 44..099 plakalı oto ile 33 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan 44..407 plakalı otolar çarpıştı. Kazada, ilk araçta bulunan 23 yaşlarındaki Ö.D. ve F.B. ile 29 yaşındaki S.Ç. adlı bayanlar ile 27 yaşındaki M.Y. adlı şahıs yaralandılar.

Hekimhan’ın Girmana bölgesinde 26 yaşındaki N.A. yönetiminde bulunan 44..051 plakalı otomobil, yol kenarındaki tümseğe çarptı. Kazada otoda bulunan 29 yaşındaki S.A. adlı kadın yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız