SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Yıllık Başkan Bu Kez Kötü Yıkıldı!..

A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce yapılan, fakat 134 üyenin tekrar imza toplayarak yeniden seçim istemesi üzerine olağanüstü yapılması kararlaştırılan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde başkanlığa Nedim Ekici (üstteki fotoğrafta soldaki) seçildi. Daha önce seçimi 1 oy farkla kazanan Ekici, yenilenen seçimde rakibine karşı bu kez fark yaptı.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın genel kurul toplantısı, Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, oda başkanları ile çevre illerin Berberler ve Kuaförler Odası başkanları katıldı. Sadece seçimlerin yapıldığı genel kurulda, Recep Filinte (üstteki fotoğrafta sağdaki) ile Nedim Ekici yarıştı.

Toplam 398 delegesi bulunan odanın genel kurulunun hazurun cetvelini 296 delege imzaladı. Sandık açıldığında, hazurun cetvelindeki 296 imzaya karşın, 297 oy çıkınca, sandık kurulu, sandığın içerisinden tesadüfen seçtiği bir oyu yakarak imha etti. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Nedim Ekici 206 oy alarak başkanlığa getirilirken, odanın 19 yıllık başkanı Recep Filinte ise 88 oyda kaldı.

Nedim Ekici başkanlığındaki Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın yönetim kuruluna Zeynep Çağlar, Hacı Aşan, Ramazan Toptaş, Rıza Taşkın, Hilmi Gencer ve Ramazan Erkuş seçildi. Denetim kuruluna ise Mehmet Fırat, Fatma Sarıtaş ve Yalçın Yılmaz getirildi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın 16 Ekim 2005 tarihinde yaptığı seçimde yine Recep Filinte ile Nedim Ekici yarışmış, 19 yılık başkan Recep Filinte, kullanılan 244 oydan 123'ünü olarak 2 oy farkla yeniden başkan seçilirken, Nedim Ekici ise 121 oyda kalmıştı. Seçim sonucuna itiraz eden Nedim Ekici'nin itirazı üzerine oylar yeniden sayılmış, Ekici'nin seçim kurulu tarafından 1 oy farkla seçimi kazandığı ilan edilmiş ve eski başkandan mazbatası alınarak başkanlık görevi kendisine verilmişti. Eski başkan Recep Filinte'nin daha sonra 134 üyenin imzasını taşıyan dilekçeyle yaptığı başvuru üzerine, olağanüstü kongre yapılması kararlaştırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız