SON DAKİKA
SON DEPREMLER

192 Camiyi Belediye Temizliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:17
192 Camiyi Belediye Temizliyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan ibadethanelerin temizliğinin yapılmasına devam ediliyor. Bu kapsamda ilçe genelinde bulunan 192 camiden 75’inin temizliği yapıldı.

 Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesi genelinde bulunan 192 caminin temizliğinin yapılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 192 camiden 75’inin temizliği yapılırken, bu kapsamda Muharrem ayı içerisinde de Hz.İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın da temizliği yapılmıştı. 117 caminin de temizliği yapılacak. Camilerin temizliğinin yapılması çalışmaları kapsamında Çamurlu Mahallesi Camii’nin de temizliği yapıldı. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan’ın da temizlik çalışmalarını yerinde denetlediği hizmet ile ilgili değerlendirmede bulunan Çamurlu Mahalle Muhtarı Aziz Polatbaş, Çamurlu Mahallesi Cami’inin temizliğinin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkürler ediyorum. Cami ve ibadethanelerimize böylesine yaptığı hizmetten dolayı teşekkürler ediyorum. Bu hizmetler sadece bizim mahallemize değil, tüm Battalgazi’de yapıldığını biliyorum. Çok güzel bir hizmet. Özellikle cami cemaatinin daha temiz bir ortamda ibadet yapmasına vesile oluyorlar. Bu hizmeti yapanların tümünden Allah razı olsun. Cami temizliğini önceleri cami cemaati kendileri yapıyordu. Ancak bu hizmeti artık Belediyemiz yerine getiriyor. Bu duyarlılık bizleri ziyadesiyle memnun ettiğini belirtmek istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız