SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1932 Malatya Gücü BAL'ı Hedefliyor

0
Güncellendi - 2016-05-31 01:01:10
1932 Malatya Gücü BAL'ı Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde grubunda namağlup şampiyon olup, 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne çıkan 1932 Malatya Gücü’nde yeni sezon çalışmalarına başlandı.

Malatya’nın köklü kulüplerinden olan 1932 Malatya Gücü, 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlamış ve bir üst lige çıkmıştı. Yeni sezonda da iddialı olan kırmızı beyazlılarda, transfer çalışmaları başladı.

1932 Malatya Gücü Spor Kulübü Başkanı Aziz Yiğit, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligine yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“SEZON BİZİM ADIMIZA ÇOK İYİ GEÇTİ”

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiklerini kaydeden Yiğit, “Sezona iyi bir kadroyla başladık. Her maça aynı ciddiyetle hazırlandık ve emeklerimizin karşılığını aldık. Namağlup bir üst lige çıkma başarısını göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yiğit, asıl işlerinin şimdi başladığını ifade ederek, şunları söyledi: “1932 Malatya Gücü, Malatya’nın köklü kulüpleri arasında yer alıyor. Yeni sezonda Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele edeceğiz. Aslında işimiz şimdi başlıyor. Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde elde ettiğimiz başarıyı, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde da göstermek istiyoruz. Bu noktada da kulüp olarak yeni sezon çalışmalarına başladık.”

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

Aziz Yiğit, 1932 Malatya Gücü’nün bu sezonki hedefinin Bölgesel Amatör Futbol Ligine (BAL) yükselmek olduğunu ifade etti.

Hedeflerine ulaşmak için iddialı bir kadro oluşturacaklarını kaydeden Yiğit, “Transfer çalışmalarımıza uzun süre önce başladık. Nokta transferler yaparak, iddialı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz BAL Ligi ve buna uygun bir oyuncu grubu ile yolumuza devam edeceğiz. Kadromuza en az 10 tane oyuncu katmayı planlıyoruz. Bu noktada bizlere destekte bulunan iş adamı Nurettin Uğur’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

malatyagücüşamp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız