SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1932 Malatyagücü Zorlu Maça Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi Play-Off grubunda oynadığı ilk maçta sahadan beraberlikle ayrılan 1932 Malatyagücü, Pazar günü oynayacağı 1966 Malatya Gençlikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme adına son viraj olarak görülen Play-Off müsabakalarında grubu 1. tamamlayıp hedefine bir adım daha yaklaşmak isteyen kırmızı beyazlılarda tek hedef galibiyet. Futbol otoriteleri tarafından favori gösterilen 1932 Malatyagücü takımı, gruptaki diğer maçta Arguvan ile Hekimhan’ın mücadele edeceği haftayı kayıpsız geçip avantaj yakalamak istiyor. 1966 Malatya Gençlikspor maçının hazırlıklarını sürdüren 1932 Malatyagücü’nde eksik oyuncu bulunmazken, futbolcuların bu haftaki maçı kazanmak için aralarında sözleştikleri belirtildi. Kulüp Başkanı Aziz Yiğit takımın son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada “Hedefimize bir adım daha yaklaşmak için bu haftaki maçımızı kazanmamız gerekiyor” dedi.

“Hekimhan maçına avantajlı çıkmak istiyoruz”

Yiğit, Play-Off’taki şanslarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Play -Off’a kalan takımlarını güçlerini biliyoruz. Hak edenin şampiyon olması en büyük temennimiz. Ancak 1932 Malatyagücü BAL ligine çıkarsa, kurumsal bir yapının yanı sıra tesisleşme adına da çok önemli projeleri olacak. Sayın Nurettin Uğur’un destekleri ile Malatya’ya hem iyi bir takım hem de tesisleşme adına çok önemli bir hedef takım ortaya koyduk. İlk hedefimizin BAL ligine çıkmak olacak. İlk maçımızda berabere kaldık. İkinci maçımız kolay gibi görünebilir belki ama öyle değil. Gençlik takımı her an ne yapacağı kestirilemez bir takım. Biz ikinci maçımızı kazanıp, Hekimhan maçına avantajlı çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Play-off'un ilk hafta maçlarında Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 1966 Malatya Gençlikspor'u 3-0 yenerken, Arguvan Belediyespor ile 1932 Malatyagücü takımları 1-1 berabere kalmışlardı.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan Play-off'un kalan maçlarının programı şöyle:

İkinci hafta-26 Mart Pazar-Yeşiltepe 1 nolu saha

13.00 1932 Malatya Gücü-1966 Malatya Gençlik Spor

15.30 Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Arguvan Belediyespor

Üçüncü hafta-2 Nisan Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 1966 Malatya Gençlik Spor-Arguvan Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 1932 Malatyagücü-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız