SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas Puan Kaybetti, EYMS Farkı Açtı

0
Güncellendi - 2017-03-13 21:01:55
Sivas Puan Kaybetti, EYMS Farkı Açtı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'de 24. haftanın son maçı, şampiyonluk adaylarından olan ve puan cetvelinde Evkur Yeni Malatyaspor'un ardından 2. sırada olan Sivasspor'la Balıkesirspor arasında oynandı. Sivas'taki karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanınca, EYMS Sivasspor'la arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

BALIKESİR BU KEZ EYMS'YE OYNADI!.

24. haftanın son maçında, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. 2 hafta önce, tartışmalı bir son dakika penaltı golüyle kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'la 2-2 berabere kalan ve son anda EYMS'nin 2 puan kaybetmesine yolaçan Balıkesirspor, bu kez diğer şampiyonluk adaylarından Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. 45. dakikada penaltıdan Gekas'ın attığı golle 1-0 öne geçen Sivas, 80. dakikada Balıkesirli Bekamenga'nın golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 bitti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da Şanlıurfaspor'la oynadığı "iç saha" maçını 2-1 kazanarak puanını 47'ye yükselten EYMS, 43 puanda kalan Sivasspor'a 4 puan fark yaparak 24'üncü haftayı geride bıraktı.

Ligin 24. haftasında alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından son puan durumu ise şöyle gerçekleşti:

TFF 1. Lig'de, 25. hafta maçlarının programı şöyle:

FOTOĞRAF: EYMS'nin Şanlıurfa maçına çıkan 11'i (iha)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Manisa açık futbol oynayan bir takım.Bu maçta takım kontrollü oynamalı.Sabırlı olmalıdır.Güzel maç olacağı belli.İnşaallah bu maçta şanslı olan taraf oluruz.Bu maçta alınacak 3 puan şampiyonluğu perçinler. Hakem de iyi olursa biz bu maçı alırız diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    malatya malatya bastır bastır malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Birişik (7 yıl önce)
    Hiç merak etmeyin Manisa maçını kazanacağız Allah izniyle akıllı oynayıp kazanırız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kaldı 10 maç. Sakatsız, cezasız gidersek sorun çıkmaz. Maçların nerede oynanacağı konusu artık bu sezon için son bulsun. Net bir karar verilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (7 yıl önce)
    Irfan hocam böyle haddin bilerek oynamalı önce rakibin oyununu durdurup iyi defans yapıp kenardan oyunu çözüp maç alması lazım tabiki orta saha çok kalabalık olup rakibe top vermememiz gerekir bu toplarla üretken olursa o zaman biz şampiyon oluruzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yenı Malatya için lig şimdi başlıyor! Özellıkle de deplasmanda hangı takım olursa olsun yenemıyorsan yenılmeyeceksın! Manisa, Elazığ, Bandırma, adanademır bu maclar en kolay olanı! Sıvas deplasmanı da zaten son maç! Eskısehır , gıresun, Göztepe bunlarda en zoru! Icerde dışarda aşılmalıyız artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Haydi malatyam sivas haric diğer takimlara 7 puan fark atilmis bu hafta herseyin belli olacagi hafta yen şu manisayıda önumuze bakalim artik rahat nefes alalim manisaspor elazigspor maclarini aldik mi diger rakiplerimizle de oynayacagim maclarda puanlar topladik mi yolun aciktir 2 hafta cok cok önemli bir hafta bizi utandirmayin biraz attigimiz yorumlara bakin bu şehir sizi ne kadar seviyor sizle variz. Allah inandirsin ki piknige yada arkadaslarla bulusma yerine hafta sonu tercihimiz sizsiniz her zaman yaninizdayiz tek yurek olmusuz o sampiyonluk gününü sabırsizlikla bekliyoruz 2 hafta al bu maclari şehri şampiyonluk havasina hazirlayin bakin cok guzel gunler bekliyor bizleri Irfan hocaya da bir cift bisey soylemeden gecmiycem hocam sana saygimiz sonsuz yaratmak diriltmek allaha mahsus bisey ama tabiri caizse sen resmen ölüyü dirilttin bu ortada görünüyor ama ricamız şu takımı korkak oynantma defans ofans ozellikli oynatiyosun ama yük defansa bindimi resmen batiyoz ve bunun ardindan goller yiyoz bu takim sampiyonluga oynuyor bu takimin bir alt sırada ki takimlar gibi daha cok saldirmasi koşması mücadele etmesi lazim sizleri cok seviyoruz allah yolunuzu acik etsin bu arada benim adamim olan pereirayı göremiyoz sakatlığı gecmedi mi kralı saha da görmek istiyoz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Aman Malatya Manisa maçında rehavete kapılmayıp puan farkını iyice açalım çünkü Göztepe, Eskişehir Giresun,Ümraniye,Sivas ve Bolu gibi bize yakın rakiplerle maçlarımız var illaki puan kayıpları olacak onun için nolur......
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    inşallah federasyon bu macada izmir bölgesi bir hakem vermez..şaka yapmıyorum..bu federasyonun işi belli olmaz..helede göztepe için çırpınan bir federasyonumuz varken..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (7 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor defansta çok kolay pozisyon veriyor. Manisaspor bize fark atabilir. Çok dikkatli olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (7 yıl önce)
    Bizim takım lig başında bu tarafa 2 penaltı almış hakemlerden yakınan Göztepe geçen hafta hariç tüm iç maçlarda penaltı almış..biz lafa değil maça bakarız Manisa maçındaki gelecek üç puan bizi şampi dedirtecek...ama çok dikkatli olmak lazım...inşallah sakatlarımız düzelir bir maçada tam kadro çıkarız...bu maçı al Malatyammm
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    Göztepe yöneticisi bizim penaltıya laf ediyor,Balıkesir maçında bize verilmeyen rakibe verilen penaltıyı da söylesene,ofsayt diye kesilen yüzde yüzlük pozisyonumuzu da söylesene
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Toplam 5 Mağlubiyetin 3 tanesi zayıf takımlardan olduğunu düşünerek Manisaya karşı çok dikkatli olunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Süper Lig yolunda Malatya'nın rakipleri bu hafta puan kaybetti.Sivas karşısında daha etkili oynayan Balıkesir galibiyeti kaçıran taraf oldu.Hafta sonu Manisa karşısında zor bir maç bizi bekliyor.Manisa son haftaların başarılı takımı ve farklı galibiyetler aldı.Temennimiz Manisa'yı da kayıpsız geçmemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANSEVER (7 yıl önce)
    Y.Malatyasporun sampiyonluk yarışındaki rakipleri Y.Malatyasporun super lige çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar sagolsunlar. Y.Malatyaspor da biraz daha gayret gösterse kesin şampıyon olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Hadi rast gele malatyam az kaldı fark açılıyor inşallah MANİSA çantada keklir olurrrrrrrrrrrt.
    0
    0
    Yanıtla