SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte MHP'nin Yeni İl Yönetimi

0
Güncellendi - 2017-03-31 17:05:07
İşte MHP'nin Yeni İl Yönetimi
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Malatya İl Başkanlığına atanan Dr. Ömer Faruk Kalı, görevine başladı. Kalı, Yönetim kurulumuzla birlikte Malatya'yı yeniden Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi yapmak üzere en hızlı bir şekilde göreve başlayacağız dedi”

Mehmet Erdem’in MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından boşalan il başkanlığına Dr. Ömer Faruk Kalı atandı. MHP İl binasında basın açıklaması düzenleyerek yeni yönetimi tanıtan Kalı, "Yönetim kurulumuzla birlikte Malatya'yı yeniden Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi yapmak üzere en hızlı bir şekilde göreve başlayacağız. Bunun için öncelikle partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımızla Ülkücü kardeşliği hukukumuzu tesis edeceğiz ve hep birlikte bilge liderimizin izinde çalışarak başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kerkük’te kamu binalarına Kürt bayrağı asılmasını sert ifadelerle eleştiren Kalı, “Dün itibariyle Türk Yurdu Kerkük'e soysuz Barzani’nin paçavrası asılmıştır. Bu kabul edilemez ve en ağır tepki ile karşılık bulmalıdır ve bulacaktır. Kerkük’teki kardeşlerimizin tırnağına taş değdiğinde bizim kalbimize hançer değmektedir. Kerkük tarihte Türk yurdudur ve öyle kalacaktır” şeklinde konuştu.

Türk Milletinin çok önemli bir süreçten geçtiğini aktaran Kalı, “Bu donemde Malatya il teşkilat başkanlığına atanmış olmanın öneminin farkındayız. Genel başkanımızın bizzat içerisinde bulunduğu ve Türk Milletinin haklarının ve kazanımlarının korunduğu bir anayasa değişikliği sürecindeyiz. Bu süreçte sayın genel başkanımızın belirttiği üzere Türk Devletinin bekası Türk Milletinin geleceği tehlike altında olduğu açıktır. Bu tehlike Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde küresel güçlerin maşaları ve vatan hainlerinin bizzat bulunduğu büyük bir blok şeklinde Türk Devletinin üzerine gelmektedir. Dışarıda terör örgütlerinin Türk Devletine karşı silahlandırılması ve terör örgütlerinin küresel güç olan devletlerde irtibat büroları açmasına ve miting yapmasına izin verilmesi aslında açık bir şekilde devletimize savaş ilanıdır” diye konuştu.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgi de konuşan Kalı, “Referandumda bu defa Hayırda Hayır yoktur. Ayağımıza pranga vurmak, bağımsızlığımızı bitirmek isteyen terör örgütleri ve arkasındaki ülkeler karşımızdadır, zerre şüphesi olan PKK’nın Avrupa mitinglerine baksın. Zerre şüphesi AB ülkelerinin Türkiye’ye karşı tutumuna baksın. Bu tehlike altında Türk Devletinin kendisinin müdafaa ve ilelebet baki kalabilmesi için, milletimizin birlik beraberli ve kardeşliği için referandumda ‘Evet’ kararının çıkması ve bütün dünyaya Türk Devletinin ve Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin göstermesi gerekmektedir. Bu nedenle İl Teşkilatı olarak hızlı bir şekilde Referandum çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kalı yeni il yönetim kurulunu basına tanıttı.

MHP'NİN YÖNETİMİNDEKİ İSİMLER..

MHP'nin Dr. Ömer Faruk Kalı başkanlığındaki 34 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yeraldı:

Aykut Öcal, Onur Demez, Alper Çitil, Oğuz Demirbilek, Şuheda Çoban, Veysel Karaçay, Süleyman Emre, Metehan Demirel, Mesut Samanlı, Aydın Selçuk, Ahmet İbrahimoğlu, Göktürk Esen, Mustafa Rutbil, Tuba Algül, Mehmet Akın Bilik, Cemal Görgeç, Aydın Pektaş, Suat Öz, Ahmet İlhan, Alaattin Tosik, Ömer Kazgurt, Nezih Dağdelen, Deniz Çoktutal, Nazım Yıldız, Ayhan Gönültaş, Naim Özdemir, Hasan Baydoğan, Aydın Yıldız, Mehmet Balıkçı, Vahap Kayar, Suat Mutlu, Oğuz Meral ve Selçuk Erduran.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Lütfü yıldız (6 yıl önce)
    Yeni atanan MHP Malatya il yönetimine sayın dr ömer Faruk kalı nezdinde tüm dava arkadaşlarımıza rabbimden kolaylıklar İhsan ey eylemesini diliyorum. Zor zamanda ve zor birdönemeçte direksiyona geçtiler hadi bismillah
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (6 yıl önce)
    Malatya haber. Resimin altindaki ilk cumleyi okuuu... kurdun bayragi yok ona bayrak diyemezsin duzelt onu.. sozde bayrak de pacavra de.....
    0
    0
    Yanıtla
  • hilal bozkurt (6 yıl önce)
    hayırlı olsun ,ama partimize yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    "YENİDEN MHP NİN KALESİ" Mİ YAPACAKMIŞ , MALATYA NE ZAMAN MHP NİN "KALESİ" OLDUVKİ YENİDEN YAPIYOR BU VATANDAŞ , MHP İL YÖNETİMİ DİYE AKP ARTIKLARINI DOLDURMUŞLAR... SÖZDE MİLLİYETÇİ BU TAYFA ÜLKENİN BÖLÜNMESİ ,CUMHURİYETİN YIKILMASI İÇİN İCRAAT YAPACAKTIR ... GENEL BAŞKANINIZ DAHİL MHP YÖNETİMİ ATATÜRK HAVA LİMANINA PKK PAÇAVRASI ASANLARLA SEÇİM İTTİFAKINA GİRMİŞTİR... BU ANLAYIŞLA MİLLİYETÇİLERİ ASLA VE KATİ SURETLE TEMSİL EDEMEZSİNİZ..... SEÇİMDE GERÇEK MİLLİYETÇİLER , PKK PAÇAVRASI ASANLARA HAYIRRRRRR DİYECEKTİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Değerli hocamız a başarılar dileriz
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (6 yıl önce)
    Mhp teskilatina ve milletimize hayirli olsun sayin genelbaşkan ve yonetimini tebrik eder calismalarinda basarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip Cerrh (6 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanılıyorsunuz bunlar hayırlı değil, evetli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçlı (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun hocamıza ve yönetimine daha güzel bir hizmet için hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla