SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levhalama Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2017-04-13 20:19:49
Levhalama Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde trafik yön bilgilendirme levhaları ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya merkezin yanı sıra kırsal mahallelerde de trafik işaretleme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında bugüne kadar Battalgazi, Yeşilyurt, Yazıhan, Arapgir, Arguvan, Akçadağ, Doğanşehir ve Kale ile Kuluncak ilçelerinde trafik yön bilgilendirme levhalama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Levhalama çalışmalarının son olarak Kuluncak ilçesinde yapıldığı belirtilerek, çalışmalar sonucunda ilçe genelinde yön bilgilendirme levhasının dikiminin tamamlandığı dile getirildi. Büyükşehir Belediyesi ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından çalışmalar öncesinde ilçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ile de gerekli görüşmelerde bulunulduğu, görüşmeler neticesinde levhalama çalışmalarının yapılacağı noktaların birlikte tespit edilerek çalışmaların tamamlandığı ifade edildi.

Önümüzdeki günlerde Darende ilçesinde de levhalama çalışmalarına başlanacağı, ayrıca yılsonuna kadar Hekimhan, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde de levhalama çalışması yapılarak tüm ilçelerde yön bilgilendire levhalama işinin bitirilmesinin hedeflendiği belirtildi. (Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız