SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuç Milletimiz İçin Hayırlı Uğurlu Olsun"

0
Güncellendi - 2017-04-16 23:29:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, halk oylamasında oyunu eşi Kenan Çalık ile birlikte Malatya Anadolu Lisesi’nde kullandı. Okulları tek tek gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Çalık, oyunu ‘1067’ nolu sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Çalık, “Türkiye tarihinin kırılma noktası olacak bir halk oylamasına gidiyoruz. İnşallah netice, milletimiz, memleketimiz, çocuklarımız, ülkemiz, ümmetimiz için hayırlı sonuçlar doğurur. Demokrasinin en önemli aracı sandıklardır. Genel ve yerel seçimler dışında 15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde üçüncü kez halk oylamasına gidiyoruz. Parlamenter sistem sürecinin en önemli sandığı, ilk kez milletimiz kendisinin hangi hükümet sistemiyle yönetilmesi gerektiğine dair kararı bugün bu sandıklarda verecek. Parlamenter sistemin aksayan taraflarına nokta konulacağı gün olacak diye umut ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemiz, memleketimiz için çok daha sağlıklı bir süreci yönetecek diye umut ediyoruz. İstiklal, istikbal ve istikrarımız için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasına gittik. Sonuç milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Adıyamanlı Abizer (6 yıl önce)
    Toprak Mahsülleri Ofisi kanalıyla fındık alacaklar.Bunu Numan kurtulmuş yapıyor Malatya vekilleri kaysı için ne yapıyor
    0
    0
    Yanıtla