SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1'nci Dakikadan İtibaren Bu Oyunu İstiyorum"

0
Güncellendi - 2018-09-20 16:05:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin altıncı haftasında Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini yenerek, ligde yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Sezona 2 galibiyetle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, son 3 maçında 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alarak, 5 haftada 7 puan toplayabildi. Son iki maçını kaybeden sarı kırmızılılar, Çaykur Rizespor karşısında kötü gidişe 'dur' diyerek, yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'da ameliyat olan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nun forma giyemeyeceği Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlığı geçen ve hafta içerisinde çalışmalar başlayan sol bek Rahman Buğra Çağıran'a ise görev vermesi bekleniyor. 

Beşiktaş karşılaşmasında kalelerinde gördükleri golün ardından takımın ortaya koyduğu performans ve mücadeleden memnun kalan Bulut, toplantılarında öğrencilerine, "Bu mücadeleyi karşılaşmanın 1.dakikasından itibaren istiyorum" dediği öğrenildi.

Bulut, Beşiktaş maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Oyunun geneline baktığımızda son beş maçın en iyi maçını oynadık. Bunun üzerine inşa etmemiz lazım. Bu şekilde devam etmeliyiz. Birinci dakikadan itibaren kontrolü aldığımızda hızlı hücuma çıkıp, iyi pas yaparak, rakip keleye gidip defansımızı da bugüne kadar yaptığımız gibi devam ettirip, önümüzdeki maçlardan puan çıkartmayı hedefliyoruz. Beşiktaş maçında golü yedikten sonraki oyunumuz beni sevindirdi. Hücum anlamında iyiydik. Defans anlamında ilk yarıda çok iyi işler yaptık. Beşiktaş kalemize ilk şutunu 42.dakikada attı. Bizimde 46.dakikada bir pozisyonumuz var. Sistemimiz aynı şekilde devam edecek, baskılı oynayacağız. Bu hafta sonu kesinlikle 3 puanı almak istiyoruz" demişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erkan kaş ı transfer edenler beşikatş maçında bizi puandan mahrum ettiler.Bu diğer futbolcularımızın emeğinede büyük saygısızlıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahdettin (5 yıl önce)
    İkinci kolu seyredin bir kaç defa Bizim oyuncu yürüyor babelkosuyor bizimki seyir ediyor bomboş kalıp kolu atıyor kalecimiz in emeğine yazık oldu bir kişinin hatası bizi bir puanda etti
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Maçın yüzde 70 ini boş paslar yapıp topla saha da göz boyanacağına gol atılsa iyi olacak. Beşiktaş maçında etkili futbol oynanmış olabilir ama neticede maç kaybedildi. Bence skor bazında değerlendirilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla