SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''2-3 Sokak Serserisi''ne Ceza!..

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Türk Telekom Lig A'da oynanan Malatyaspor-Elazığspor maçında açılan pankartla ilgili 3 kişiyi tespit ettiklerini, bu kişilerin maçlara girişini 1 yıl süreyle yasakladıklarını söyledi.
Vali Muammer Muşmal, İl Koordinasyon Kurulu'nun 2007 yılındaki ilk toplantısında yaptığı açıklamada, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya, iki kardeş şehri birbirlerine düşürmeye yönelik oyunlara gelinmemesi konusunda daha hasas davranılması gerektiğini söyledi.

Muşmal, "Açılan pankart karşılığında Malatyalı seyirciler de 'PKK dışarı' diye bağırmak zorunda kalmışlardır. Biz bu olayları her zaman lanetle kınıyoruz. Zaten ne Elazığlılar'ın ne de Malatyalılar'ın böyle bir düşüncede olduğuna asla ihtimal vermiyoruz" şeklinde konuştu.

Olayları yapanların 2-3 kendini bilmez sokak serserisi olduğunu kaydeden Vali Muşmal, "Bunu şiddetle kınıyoruz ve tedbirimizi alıyoruz. Bu kişileri isim isim tespit ettik ve bunlara 1 yıl maça girmeme cezası veriyoruz. Maç saatlerinde de bu kişileri gözetim altında tutacağız" diye konuştu.

Önceki Pazar günü Malatya'da oynanan Malatyaspor- Elazığspor maçında, Elazığspor taraftarları arasındaki bir grup "Ne Ermeniyiz, Ne Malatyalıyız, Elazığlıyız, Türkiye Sevdalısıyız" yazılı pankart açmışlar, ayrıca "Ermeni Malatya" diye sloganlar atılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız