SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2.5 Yıldır Türkiye'de Yaşıyorum"

0
Güncellendi - 2017-06-19 00:28:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da etkinliğe katılan İhvan yöneticilerinden Muhammed el-Biltaci'nin oğlu Ammar el-Biltaci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, "Ben de halkla havaalanına indim. Her zaman Türk milletinin yanındayım. Türkiye'de darbe girişiminin başarılı olmamasına çok sevindim." dedi.

Biltaci, Malatya'da düzenlenen Ümmet İftarı etkinliğinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıldır Türkiye'de yaşadığını, ramazanı burada geçirdiğini ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Mısır'daki darbe sırasında ülkesinde kaldığını, ramazandan yaklaşık 10 gün önce darbe yapıldığını anımsatan Biltaci, o dönem ramazanı ülkesinde geçirdiğini, darbeye karşı durmak için Rabia Meydanı'nda bir araya geldiklerini, gündüz oruç tuttuklarını geceleri ise namaz kıldıklarını belirtti.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında İstanbul'da olduğunu ifade eden Biltaci, "Ben de halkla havaalanına indim. Her zaman Türk milletinin yanındayım. Türkiye'de darbe girişiminin başarılı olmamasına çok sevindim. İnşallah bu darbenin Türkiye'de başarılı olmaması tüm İslam ülkeleri için örnek olur. İnşallah hiçbir İslam ülkesinde herhangi bir darbe başarıya ulaşmaz." diye konuştu.

Biltaci, mübarek ramazanda tüm İslam ülkeleri için dua ettiklerini kaydederek Allah'ın, İslam ülkelerinin tamamına özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına kavuşmasını nasip etmesini temenni etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız