SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör C Grubuna Yeni Lider

0
Güncellendi - 2016-04-28 00:54:12
2. Amatör C Grubuna Yeni Lider
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde A ve B Grubu’nda liderler yerlerini korurken, C Grubu’nda lider değişti.

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 6. hafta geride kaldı. A Grubu’nda 1932 Malatya Gücü, b Grubu’nda ise Hekimhanspor liderliklerini sürdürürken, C Grubu’nda ise Ataköyspor, gol averajıyla liderliği Karakavakspor’dan devraldı.

1932 MALATYA GÜCÜ NAMAGLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR

A Grubu’nda lider 1932 Malatya Gücü, namağlup yoluna devam ediyor. Bir maçı eksik olan kırmızı beyazlılar, oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak, 15 puanla zirvedeki yerini korumasını bildi.

Grup’ta ikinci sırada yer alan Yeni Balaban Spor’un 10 puanı bulunuyor. Üçüncü sıraya yer alan Akçadağspor ise 6 karşılaşma sonunda 9 puan toplayabildi. Bir maçı eksik Çöşnük Gençlik Spor, 7 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Sezonun en büyük hayal kırıklığını Malatya İdman Yurdu yaşıyor. Sezona, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne yükselme umuduyla başlayan sarı lacivertliler, 5 maçta 3 puanla haftayı beşinci sırada tamamladı. Grup’ta son sıradaki Sancaktarspor’un ise 2 puanı bulunuyor.

HEKİMHANSPOR KAÇIYOR, ARGUVAN BELEDİYESPOR KOVALIYOR

B Grubu’nda ise yakın takip sürüyor. Grup’ta 6 hafta sonunda 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alan ve 15 puan toplayan Hekimhanspor, gol averajıyla liderliğini sürdürdü.

Sezona Malatya Galataspor mağlubiyetiyle başlayan ancak son 5 haftada 5 galibiyet alarak, 15 puan toplayan Arguvan Belediyespor ise gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

Grup’ta üçüncü sıradaki Kale Gençler Birliği’nin 8, dördüncü sıradaki Malatya Galataspor’un ise 7 puanı bulunuyor. Grup’ta 4 puanlı Malatya Fenerspor beşinci, 3 puanlı Doğanyol Belediyespor ise altıncı sırada bulunuyor.

ATAKÖYSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

C Grubu’da uzun süre liderliğini sürdüren Karakavakspor’un puan kaybıyla birlikte Ataköyspor, puanları eşitledi ve averajla liderliğe yükseldi.

Ligde 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Ataköyspor, 13 puan ve gol averajıyla haftayı lider tamamladı. 13 puanı bulunan Karakavakspor ise gol averajıyla haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grupta üçüncü sırada bulunan Konak Belediyespor’un 10 puanı bulunuyor. 7’şer puanlı takımlardan Malatya Hasanbey Spor dördüncü, Pütürge Belediyespor ise beşinci sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Anadolu Selçuklu’nun ise henüz puanı yok.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız