SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör Çekişmeli Geçiyor

0
Güncellendi - 2016-03-30 20:04:27
2. Amatör Çekişmeli Geçiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçiyor. Bir üst lige yükselme mücadelesi veren takımlar, 3 grupta ter döküyor.

A, B ve C Grupları'nda 18 takımın mücadele ettiği ligde 3 takım doğrudan, 1 takım ise Play-Off maçları sonucunda Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselme hakkını elde edecek.

A GRUBU'NDA 3 TAKIM 6 PUANA SAHİP

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2 hafta geride kaldı. 2 haftalık süreçte A Grubu'nda 1932 Malatya Gücü, B Grubu'nda Kale Gençler Birliği, C Grubu'nda ise Konak Belediyespor lider durumda bulunuyor.

Ligde geride kalan 2 hafta sonunda A Grubu'nda 3 takım 6 puan roplarken, 3 takım ise henüz puanla tanışamadı.

A Grubu'nda 2 hafta sonunda 2'de 2 yapan 1932 Malatya Gücü 6 puan ve 7 gol averajıyla liderlik koltuğunda bulunuyor. Grup'ta 6 puana sahip bir diğer takım Akçadağspor ise 5 gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Grubun bir başka 6 puanlı takımı Yeni Balabanspor ise 2 gol averajıyla üçüncü sırada yer alıyor.

A Grubu'nda Malatya İdman Yurdu, Çöşnük Gençlik Spor ve Sancaktarspor'un henüz puanları bulunmuyor .

B GRUBU ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR

Ligde B Grubu'nda ise birbirinden çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar oynanıyor. Grup'ta 2 hafta sonunda 4 puan toplayan Kale Gençlerbirliği 6 gol averajıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun bir başka 4 puanlı takımı Malatya Galataspor ise 1 gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

B Grubu'nda 2 haftalık süreçte 1 galibiyeti bulunan 3 puana sahip Hakimhanspor üçüncü, bir başka 3 puanlı takım Arguvan Belediyespor ise dördüncü sırada bulunuyor. Grubun bir başka 3 puana sahip olan takımı Doğanyol Belediyespor ise gol averajıyla beşinci sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Malatya Fenerspor'un henüz puanı yok.

C GRUBU'NDA LİDER KONAK BELEDİYESPOR

Ligin C Grubu'nda B Grubu'nda olduğu gibi büyük bir heyecana sahip. Çekişmeli geçen maçlar sonunda grupta Konak Belediyespor 4 puan ve 9 gol averajıyla lider durumda bulunuyor. Konak Belediyespor ile aynı puana sahip olan Karakavakspor, 4 gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

Ligde 2 maç sonunda 1 galibiyet, 1'de mağlubiyet alan Malatya Hasanbeyspor, 3 puan ve gol averajıyla üçüncü, 3 puanı bulunan Ataköyspor dördüncü, yine 3 puanı bulunan Pütürge Belediyespor ise beşinci sırada bulunuyor. Grubun son sırasındaki Anadolu Selçuklu Gençlik ise henüz puanla tanışamadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız