SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör Futbol Ligi 20 Mart'ta Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-03-16 21:36:23
2. Amatör Futbol Ligi 20 Mart'ta Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Liginde, 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselmek için ter dökecek olan takımlar, 3 grupta mücadele edecek.

Bu sezon Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde bu sezon format değişikliği yaşandı. Ligde bu sezon 4 takım Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'ne yükselecek.

Toplam 18 takımın katılımı ile 3 gruba bölünen takımlar sezon sonu gruplarını şampiyon olarak tamamladıkları takdirde 1. Amatöre çıkacak. 3 grupta sezonu ikinci bitiren 3 takımdan biri Play-Off oynayarak, yine bir üst lige çıkacak.

"4 TAKIM BİR ÜST LİGE YÜKSELECEK"

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde bu sezon farklı bir format belirlediklerini ifade etti.

Özdemir, ligde bu sezon karşılaşmaların 3 grupta oynanacağını kaydederek, "Bu sezon lige yoğun bir katılım oldu. Takımlarımızın büyük ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Ligde bu sezon 18 takım mücadele edecek. Bizde farklı bir format belirledik. 18 takımımız 3 grupta bir üst lige çıkabilmek için mücadele edecek" dedi.

Grup liderlerin direk Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine yükseleceğini ifade eden Özdemir, grupta ikinci sırayı alan takımların kendi aralarında tek devreli Play-Off müsabakaları oynayacaklarını, Play-Off'u birinci sırada tamamlayan takımında bir üst lige terfi edeceğini belirtti.

"MÜSABAKALAR 3 GRUP'TA OYNANACAK"

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise, bu sezon farklı bir formatta oynanacak olan Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde 4 takımın Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine yükseleceğini kaydetti.

Fırat, bu sezon lige 18 takımın başvuruda bulunduğunu belirterek, "Lige yoğun bir ilgi oldu. Her şeyden önce kulüplerimizin amatör spora verdikleri önem bizleri çok sevindirdi. Bu sezon 18 takımımız 3 grupta üst lig mücadelesi verecek" dedi.

Fırat, ligin 20 Mart'ta başlayacağını kaydederek, takımlara başarılar diledi.

MÜSABAKALAR 3 GRUP'TA OYNANACAK

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde gruplar ve gruplarda yer alan takımlar şöyle oluştu:

A Grubu: Malatya İdman Yurdu-Çöşnük Gençlik Spor, 1932 Malatya Gücü, Sancaktarspor, Yeni Balabanspor, Akçadağspor

B Grubu: Arguvan Belediyespor, Doğanyol Belediyespor, Malatya Fenerspor, Kale Gençler Birliği, Hekimhanspor, Malatya Galataspor

C Grubu: Ataköyspor, Konak Belediyespor, Anadolu Selçukluspor, Malatya Hasanbeyspor, Karakavakspor, Pütürge Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

malatyahaber.com'un notu: Sitemize de katkı sağlayan muhabir arkadaşlarımızın burada yayınlanan birçok haberi, olayları, gündemi izlemeyen- izleyemeyen "sözde" muhabirler tarafından, meslek ahlakına uymayacak bir şekilde "aşırılmakta"dır. Bunlar, kendilerine ve kurumlarına müteaddit defalar yaptığımız ikazlara rağmen "aşırma" alışkanlıklarını sürdürmektedirler. Haberlerimizi, sitede yayınlandıktan sonra neredeyse aynen kopyalayıp, kendi yayınlarında kullanan ve böylece emek hırsızlığı yapanları bir kez de buradan uyarma gereği duyduk. Bir sonraki aşama, "teşhir" olacaktır. 'İlgililere' duyurulur!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız