SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör Nisan'da Başlayacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 2. Amatör Küme'nin 3 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Özdemir, Malatya 1. Amatör Küme'nin bitiminin ardından 2. Amatör Küme müsabakalarının başlayacağını kaydederek, "Federasyon binamızda 2. Amatör Küme'nin fikstürünü çektik. 2. Amatör Ligi'nde 13 takımımız iştirak edecek. Tertip komitemizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kulüp temsilcileriyle bir araya geldik. 7'li ve 6'lı iki grup halinde yaptık" dedi.

Malatya 2. Amatör Küme futbol liginin statüsünde değişiklik yaptıklarını ifade eden Özdemir, "Statüde bu yıl bir değişiklik daha yaptık. 1. Amatör Küme'nin takımı sayısını yükseltmek için 2. Amatör Küme'den 4 takım çıkaracağız. Gruplarında 1 ve 2. sırada yer alan takımlarımız bir üst küme olan 1. Amatör Kümeye çıkacaklardır. Bildiğiniz üzere 1. Amatör Kümede şuan 13 takımımız mevcut önümüzdeki yıl 1. Amatör Kümeyi 16 takımlı bir lig haline getirmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Kulüp temsilcileri arkadaşlarımıza da bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi verdik" diye konuştu.

Özdemir, statü değişikliği yaparken BAL Ligini de düşündüklerini belirterek, "Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) Malatya olarak 2 takımla katılıyoruz. BAL Ligi'ni de düşünerek, 1. Amatör Küme'deki takım sayısını artırma kararı aldık. 1. Amatör Futbol Ligini daha güçlü hale getirip, BAL Ligine gidecek olan takımlarımızın orada daha rahat mücadele etmelerini sağlayacağız. Büyük bir mücadeleye sahne olan 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nin son 2 haftasına girdik. Güzel maçlar izleme şansı bulduk. İnşallah sağlıklı bir şekilde 1. Amatörü bitirip, 3 Nisan'da da 2. Amatör Küme Futbol Ligimizi başlatacağız. U-17 ve U-14 genç kategorileri devam ediyor. Onların bitiminden sonra yani 3 Nisan'da 2. Amatörün hem büyükler hem de gençler ligini başlatmayı düşünüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız