SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi sona erdi. Bu arada 2.Amatör Küme A-Gençler Ligi’nde de sezonun bitimine 1 hafta kaldı.

2.AMATÖR KÜME
2. Amatör Kümede sezon sona erdi. Geçtiğimiz hafta 1. Amatör Küme’ye yükselecek olan 3 takımın kesinleşmesinin ardından son hafta maçları formalite gereği yapıldı. Ligde sadece 1 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmada Ataköyspor takımı Çatyolspor takımını 4-0 yendi.

Diğer karşılaşmalar ise rakip takımların sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı.

Sona eren ligde Akçadağspor, Telekomspor ve İpekyolu Belediyespor takımları geçtiğimiz hafta 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi garantilemişlerdi.

A-GENÇLER LİGİ
Bu arada 2. Amatör Küme A-Gençler Ligi’nde ise sezonun bitimine 1 hafta kaldı. 1.Amatör A-Gençler Ligine yükselecek tek takımın belirleneceği ligde şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım son hafta maçlarında alınacak sonuçlarla belirlenecek.

Cumartesi günü oynanan 17. Hafta karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Sıtmapınarıspor- Yeşilyurtspor : 0-1
Ataköyspor- Sancaktarspor: 0-3
Sosyal Hizmetler - Hekimhan Bld.: 0-8

Bu sonuçlarla Yeşilyurtspor 44 puanla liderliğe yükselirken, Sıtmapınarıspor 42 puanda kaldı.

A-Gençler Ligi’nde son maçların programı şöyle :

16 TEMMUZ ÇARŞAMBA
16.00 : Yeşilyurtspor- Doğanşehir Bld.(Y.Tepe)
18.00 : Sancaktarspor- İl Özel İdare ( Y.Tepe )
17.30: Tecdespor-Ataköyspor ( Orduzu Pınarbaşı )
16.00: Hekimhan Bld.- Sıtmapınarıspor (Hekimhan )

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız