SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör ve Gençler Ligleri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Futbol Büyükler ile A Gençler Futbol Liglerine hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

2. AMATÖR LİG..
2. Amatör Küme Futbol Büyükler Ligi’nde 7’nci hafta karşılaşmaları oynandı.

9 takımlı ligde şu sonuçlar alındı:

Konak Belediye:5- Kale İdmanyurdu:1,
İpekyolu Belediye:2- Çatyol Belediye:1,
Ataköy:2- Telekomspor:3,
Sürgü Belediye:1- Akçadağspor:2.

Yeşil Arapgirspor bay takım olarak haftayı maç yapmadan geçirdi.

7. hafta maçları sonunda; İpekyolu Belediye 19 puanla birinci, Telekom 15 puanla ikinci, Akçadağspor 12 puanla üçüncü, Ataköy 11 puanla dördüncü, Konak Belediye 10 puanla beşinci, Kale İdmanyurdu 8 puanla altıncı, Yeşil Arapgir 7 puanla yedinci, Çatyol Belediye 6 puanla sekizinci ve Sürgü Belediye 1 puanla sonuncu sırada yeralıyorlar.

A GENÇLER FUTBOL LİGİ..
A Gençler Futbol Ligi’nde de 7. hafta maçları yapıldı.

Alınan sonuçlar şöyle:

Sosyal Hizmetler ÇEK:1- Yeşilyurtspor:11,
Sıtmapınarı:4- Tecde:0,
Malatya İl Özel İdare:6- Ataköy:0,
Doğanşehir Belediye:2- Sancaktarspor:1,
Hekimhan Belediye- Develi (Develi maçlara çıkmadığından hükmen mağlup)

Bu ligde Sıtmapınarıspor 21 puanla lider durumda.

BEKTAŞ KOÇ İÇİN SAYGI DURUŞU..
Bu arada Malatya Amatör Liglerinde hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda, geçtiğimiz hafta içerisinde ani bir rahatsızlık sonucu 43 yaşında vefat eden Malatyaspor Kulübü emektarlarından, malzemeci Bektaş Koç için saygı duruşu yapıldı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

FOTOĞRAFLAR: 1. fotoğraf Konak Belediye- Kale İdmanyurdu, 2. fotoğraf İpekyolu Belediye- Çatyol Belediye maçlarından, sonraki iki kare saygı duruşundan..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız