SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde 13. Hafta Maçları

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:24:01
2. Amatörde 13. Hafta Maçları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 13. hafta heyecanı yaşanacak. 

Büyükler Ligi'nde son haftalara yaklaşıldıkça heyecan giderek artıyor.  Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 12 hafta geride kaldı. A Grubu'nda Darendespor, geride kalan 12 hafta sonunda 29 puan toplayarak liderliğini sürdürdü. Darendespor'u 1 maçı eksik 28 puanlı Karakavakspor takip ediyor. Sezona büyük umutlarla başlayan Malatya İdmanyurdu ise 21 puanla üçüncü sırada yer alıyor. 

B Grubu'nda ise 1966 Malatya Gençlikspor 28 puanla zirvedeki yerini korudu. 1 Maçı eksik Pütürge Belediyespor, 26 puanla ikinci sırada yer alıyor. 

Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha 

15.00 Arguvan Belediyespor-Konak Belediyespor

17.00 1966 Malatya Gençlik-Çöşnük Gençlik

Yeşiltepe 2 nolu saha

15.00 1932 Malatya Gücüspor-Yeni Balabanspor

17.00 Sancaktarspor-Malatya İdmanyurdu 

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.00 Malatya Fenerspor-Ataköyspor

17.00 Karakavakspor-Hekimhanspor 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız