SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde 3 Maç Oynandı

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme’ye Çarşamba günü oynanan 3 karşılaşma ile devam edildi. Bu arada A Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası Malatya grubu maçları da Perşembe günü başlıyor.

2. AMATÖRDE..
2. Amatör Küme Futbol Ligi'ndeki karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Kale İdmanyurdu-Çatyol B ld. : 1-3
Ataköyspor- Develispor: 2-2
Yeşil Arapgirspor- Doğanşehir Bld.: 0-0
Polat Bld.- Sürgü Bld.: 3-0 (Hük.)
Darendespor ( Bay Takım)

Bu karşılaşmaların ardından 33 puana yükselen Çatyol Belediyespor liderliğini sürdürürken 30 puana ulaşan Doğanşehir Belediyespor ise 2.sıradaki yerini korudu.

A GENÇLER ŞAMPİYONASI
Bu arada A Gençler Türkiye Şampiyonası Malatya Grubu’ndaki mücadele Perşembe günü başlıyor. Grup maçlarının kurası ise Çarşamba günü çekildi.

6 takımın yer alacağı grup şampiyonası için kura çekimi Şelale Restaurantta yapıldı. Kulüp temsilcilerinin katıldığı kurada gruplar şöyle oluştu:

A GRUBU
Kayseri Talaspor- Adana Yenibeyspor- Şanlıurfa Siverek Belediyespor

B GRUBU
Muş Ovaspor- Elazığ Yolspor- Mersin Galataspor

Şampiyonanın ilk günündeki karşılaşmaların programı şöyle:
14.30 : Kayseri Talasspor-Adana Yenibeyspor( Y.Tepe)
17.00: Muş Ovaspor- Elazığ Yolspor(Y.Tepe)

HABER: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız