SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde 5 Hafta Geride Kaldı

0
Güncellendi - 2016-04-20 00:30:38
2. Amatörde 5 Hafta Geride Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubu'nda 1932 Malatya Gücü, kayıpsız olarak liderliğini sürdürüyor. B Grubu'nda 12 puanı bulunan Hekimhanspor averajla liderliğini devam ettirirken, C Grubu'nda puanını 13'e çıkaran Karakavakspor liderliğini devam ettirdi.

1932 MALATYA GÜCÜ ZİRVEYİ SEVDİ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin iddialı ekiplerinden 1932 Malatya Gücü, ligde 5 hafta geride kalırken 12 puanla namaglup liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, 12 puan toplayarak zirvedeki yerini korurken, Malatya İdman Yurdu maçıyla ilgili de TFF'nin vereceği kararı bekliyor.

Grup'ta son haftaların formda ekibi Yeni Malatyaspor, puanını 10'a çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korumasını bildi. Balaban ekibi, 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı.

A Grubu'nda 7 puanlı Çöşnük Gençlik üçüncü sırada yer alıyor. Grup'ta 6'şar puanlı takımlardan Akçadağspor dördüncü, Malatya İdman Yurdu ise beşinci sırada bulunuyor. Son sıradaki Sancaktarspor ise 2 puana sahip.

HEKİMHANSPOR AVERAJLA LİDER

B Grubu'nda ise büyük bir çekişme yaşanıyor. İki ilçe takımının mücadelesinde zirve yarışı gittikçe kızışıyor.

Ligde geride kalan 5 hafta sonunda 4 galibiyet, 1'de mağlubiyet alan Hekimhanspor, gol averajıyla liderlik koltuğunda oturuyor.

Grup'ta 12 puanı bulunan bir diğer ekip Arguvan Belediyespor ise gol averajıyla haftayı ikinci sırada tamamladı.

B Grubu'nda 7'şer puanlı takımlardan Kale Gençler Birliği üçüncü, Malatya Galataspor ise dördüncü sırada yer alıyor. Grup'ta 3'er puanlı takımlardan Doğanyol Belediyespor beş, Malatya Fenerspor ise son sırada bulunuyor.

KARAKAVAKSPOR DOLUDİZGİN İLERLİYOR

C Grubu'nda ise geride kalan 5 hafta sonunda 13 puan toplayan Karakavakspor, namaglup liderliğini devam ettirdi.

Sarı yeşilliler, geride kalan 5 hafta sonunda 4 galibiyet, 1'de beraberlik alırken, rakip ağları 18 kez havalandırıp, kalesinde 7 gol gördü.

Grup'ta 10 puanı bulunan Ataköyspor ise ikinci sırada yer aldı. 7'şer puanlı takımlardan Konak Belediyespor üçüncü, Pütürge Belediyespor ise dördüncü sırada bulunuyor. Grup'ta beşinci sırada yer alan Malatya Hasanbey Spor'un 4 puanı bulunuyor. Grup'ta son sıradaki Anadolu Selçuklu'nun henüz puanı yok.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız