SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde 6 Maç Oynandı

0
Güncellendi - 2017-04-04 19:07:56
2. Amatörde 6 Maç Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 3. hafta müsabakaları hafta sonu oynandı.

2.Amatör Kümede heyecan her geçen hafta artıyor. Bol gollü geçen 3.haftada 33 gol kaydedildi. Haftanın en farklı galibiyetine imza atan Hekimhan Spor ve Pütürge Belediyespor A grubunda ilk 2 sırayı paylaştı. Oynadığı 3 maçı da kazanan Pütürge Belediyespor ve Kale Gençlerbirliği A ve B Grubunda liderlik koltuğunu alan takımlar oldu. Malatya 2. Amatör Küme Ligi'nde sezon sonu gruplarını ilk sırada bitiren takımlar doğrudan bir üst lige yükselecek.

A ve B grubu müsabakalarında oynanan toplam 6 müsabakada şu sonuçlar alındı:

Kale G. Birliği Spor - M.İdmanyurdu 2 - 1,

Çöşnük Gençlik - M.Fenerspor 2 - 2,

Galata Spor - Doğanyol Bld. 2 - 0,

Konak Bld. Spor - Tandoğan Spor 4 - 2,

Pütürge Bld. Spor - Polat Bld. Spor 8 - 0,

Hekimhan Spor - Şire Pazarı Spor 9 - 1.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız