SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Bol Gollü Hafta

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:59
2. Amatörde Bol Gollü Hafta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 13. hafta bol gollü geçti. 

Büyüklerde 13. hafta heyecanı yaşandı. 6 karşılaşmanın oynandığı haftada 44 gol atıldı. Malatya 2. Amatör  Büyükler Ligi'nde haftanın sonuçları şöyle oluştu:

Arguvan Belediyespor-Konak Belediyespor: 2-0

1966 Malatya Gençlik-Çöşnük Gençlik: 9-3

1932 Malatya Gücü-Yeni Balabanspor: 7-1

Sancaktarspor-Malatya İdman Yurdu: 0-5

Malatya Fenerspor-Ataköyspor: 6-3

Karakavakspor-Hekimhanspor: 4-4

Darendespor-Polat Belediyespor: 3-0 (hükmen)

Pütürge Belediyespor (bay)

Ligde geride kalan 13 haftada A Grubu'nda 32 puan toplayan Darendespor liderliğini sürdürdü. 13 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de beraberlik alan Darendespor, zirvedeki yerini korudu. Grupta 29 puanı bulunan Karakavakspor, 13. haftada Hekimhanspor ile 4-4 berabere kalarak, liderlik yarışında yara aldı. Bir maç eksiğiyle ikinci sırada yer alan Karakavakspor, puanını 29'a yükseltti. 

B Grubu'nda ise şuana kadar 12 hafta geride kaldı. 1966 Malatya Gençlik, 31 puanla liderliğini sürdürdü. Haftayı bay geçiren bir maçı eksik olan Pütürge Belediyespor ise 26 puanla ikinci sırada yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız