SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Gergin Maç

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol ile A-Gençler Liglerine hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

2. AMATÖR KÜMEDE OLAYLI MAÇ
2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'ne Pazar günü oynanan 8. hafta karşılaşmalarıyla devam edildi. Karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Çatyol Bld. - Ataköyspor: 3-5
Telekomspor-Y.Arapgirspor: 1-0
Kale İ.Yurdu - İpekyolu Bld.: 1-7
Akçadağspor-Konak Bld.: 3-1
Sürgü Belediyespor(Bay Takım)

Bu arada Kale İdmanyurdu- İpekyolu Belediyespor arasında Yeşiltepe Sentetik Sahada oynanan karşılaşmanın ilk yarısını İpekyolu Belediyespor 1-0 önde kapattı. Takımlar soyunma odasına giderken iki takım futbolcuları arasında yaşanan arbede güvenlik güçleri tarafından önlenmeye çalışırken, bu sırada saha dışında da iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Kavga güçlükle önlenirken, futbolcular arasındaki kavga nedeniyle karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa, Kale İdmanyurdu takımı antrenörü Ali Kayaduman ve futbolcular Cengiz Fırat, Erkan Temel ve yedek oyuncu Cebrail Şahin’i kırmızı kartla ihraç etti. Hakem Arslanboğa İpekyolu Belediyespor’dan da Ömer Arıkan isimli futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Bu nedenle Kale İdmanyurdu 2. yarıda 9, İpekyolu Belediyespor takımı ise 10 kişiyle mücadele etti. Karşılaşmanın 80.dakikasında Kale İdmanyurdu kalecisi Murat, İpekyolu Belediyespor futbolcusunu ceza sahası içerisinde düşürüp penaltına neden olurken kendisini kırmızı kart gördü ve takımı 8 kişi bıraktı. Karşılaşma İpekyolu Belediyespor’un 7-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ligde 8. Hafta sonunda oluşan puan durumu göre İpekyolu Belediyespor 22 puanla liderliğini sürdürdü. Bu takımı 18 puana ulaşan Telekomspor takıp ederken 3. sırada 15 puanla Akçadağspor takımı bulunuyor.

GENÇLER LİGİ
A-Gençler Ligi’ne de Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

Haftanın sonuçları şöyle:

Sancaktarspor-Ataköyspor: 6-1
Tecdespor-Doğanşehir Bld.: 2-2
Yeşilyurtspor- Sıtmapınarıspor: 3-0
Hekimhan Bld.- Sosyal Hizmetler: 7-1
İl Özel İdare - Develispor: 3-0 (Hük.)

Bu karşılaşmaların ardından ligde 22 puana yükselen Yeşilyurtspor liderliği ele geçirdi.Sıtmapınarıspor 21 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi. Yine 21 puana sahip Hekimhan Belediyespor ise 3. sırada bulunuyor.

FOTOĞRAF: Kale- İpekyolu belediye maçından bir enstantene

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız