SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Gruplar Belli Oldu

0
Güncellendi - 2018-02-08 01:28:09
2. Amatörde Gruplar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2017-2018 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. Lig, 25 Şubat’ta başlayacak.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında gerçekleştirilen fikstür çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF yönetim kurulu üyeleri Erkan Van, Ergin Turan, tertip komitesi üyesi Sezer İnce, kulüplerin idarecileri ve antrenörler katıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özdemir, ligde 16 takımın iki grupta mücadele edeceğini kaydederek, ilk iki sırada yer alan 4 takımın sahalarında tek devreli Play-off maçları oynayacağını belirtti.

Özdemir, Play-off maçları sonunda ilk iki sırada yer alan takımların 2018-2019 sezonunda Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele edeceğini de sözlerine ekledi.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin 25 Şubat’ta başlayacağını, 4 takımın oynayacağı Play-off maçları sonunda iki takımın Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne yükseleceğini söyledi.

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde gruplar şöyle oluştu:

A Grubu: Erkenek Hürriyetspor, Yazıhan Belediyespor, Şire Pazarıspor, Malatya İdmanyurdu, Arapgirspor, Sancaktarspor, Çatyol Belediyespor, Yeni Balabanspor

B Grubu: Doğanyol Belediyespor, Polat Belediyespor, Malatya Galataspor, Hekimhaspor, Tandoğanspor, Ören gençlikspor, Çöşnük Gençlik, Malatya Fenerspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız