SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Heyecan Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-02-22 01:44:32
2. Amatörde Heyecan Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2017-2018 sezonunu, 25 Şubat’ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

İki grupta oynanacak olan ligde, 4 takım Play-off oynama hakkını elde edecek. Play-off karşılaşması sonunda iki takım Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne yükselecek.

Malatya ikinci amatörde A Grubu’nda Erkenek Hürriyetspor, Yazıhan Belediyespor, Şire Pazarıspor, Malatya İdmanyurdu, Arapgirspor, Sancaktarspor, Çatyol Belediyespor, Yeni Balabanspor takımları mücadele edecek. B Grubu’nda ise Doğanyol Belediyespor, Polat Belediyespor, Malatya Galataspor, Hekimhaspor, Tandoğanspor, Ören gençlikspor, Çöşnük Gençlik, Malatya Fenerspor takımları bir üst lig için ter dökecek.

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde ilk hafta karşılaşmaları 25 Şubat Pazar günü oynanacak. İlk haftanın programı şöyle:

A Grubu

Konak Stadı

12.00 Şire Pazarıspor-Yazıhan Belediyespor

14.30 Sancaktarspor-Yeni Balabanspor

Yeşilyurt İlçe Stadı

12.00 Malatya İdmanyurdu-Erkenek Hürriyet

Arapgir İlçe Stadı

13.30 Arapgirspor-Çatyol Belediyespor

B Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 Tandoğanspor-Çöşnük Gençlik

Yeşilyurt İlçe Stadı

14.30 Malatya Galataspor-Polat Belediyespor

Hekimhan İlçe Stadı

13.30 Hekimhanspor-Doğanyol Belediyespor

Ören Stadı

13.30 Ören Gençlik-Malatya Fenerspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız