SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Liderler Değişti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Küme Futbol Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam etti.

4. HAFTA MAÇLARI OYNANDI..
2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 4. hafta maçları oynandı. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Develispor - Yeşil Arapgirspor: 2-0
Polat Belediyespor - Telekomspor: 0-3
Kale Gençlerbirliğispor - Darendespor: 1-0.
Pütürge Bld.spor-Fenerspor: 0-4

Ataköyspor ve Konak Belediyespor ( Bay Takımlar)

Alınan sonuçların ardından A Grubu’nda Fenerspor 7 puanla liderliğe yükseldi. Aynı puanla Kale Gençlerbirliği ise 2. sırada bulunuyor. B Grubu’nda ise 9 puana yükselen Telekomspor takımı liderliği ele geçirdi. 6 puanda kalan Yeşil Arapgirspor ise 2. sırada bulunuyor.

U-16'LARDA..
U-16'larda ise 3. hafta karşılaşmaları oynandı. Alınan sonuçlar şöyle:

"TEKSpor - Sıtmapınarıspor: 1-1
Kale Gençlerbirliğispor - Sancaktarspor: 0-5
Sanayispor - Demirspor: 4-0
Malatyaspor - Telekomspor: 4-0
Orduzuspor - Galataspor: 4-1.
Malatya Bld.- Fenerspor: 3-0 (Hükmen)
Adafı Kartalspor (Bay Takım2

Karşılaşmaların ardından A Grubu’nda 9 puanla yükselen Sanayispor lider durumda bulunuyor. B Grubu’nda ise Malatyaspor 9 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü.

U-14'LER..
14'lerde ise 2 karşılaşma oynandı. Sonuçlar şöyle:

Fenerspor - Telekomspor: 2-0
Sıtmapınarıspor - Karakavakspor: 1-0
Kale Gençlerbirliği-Malatyaspor:3-0 (Hükmen)
Orduzuspor - Galataspor: 3-0 (Hükmen)

Adafı Kartal (Bay Takım)

AMPUTE LİGİ..
Ampute Futbol Ligi'nde ise sahasında Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ağırlayan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşılaşmayı 2-0 kazandı.

İnönü Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, karşılaşmayı Ramazan Kılıçkol ve Mehmet Bayat'ın attığı gollerle 2-0 kazandı. Karşılaşmayı 150 dolayında asker de izledi.

FOTOĞRAF: 2. Ligde Y.Arapgir- Develi maçından

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız