SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Play-Off Fikstürü Çekildi

0
Güncellendi - 2018-05-16 02:33:03
2. Amatörde Play-Off Fikstürü Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Play-off fikstürü belirlendi. Buna göre, ilk maçlar 20 Mayıs Pazar günü oynanacak.

  Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde normal sezon tamamlandı. A Grubu'nda Malatya İdmanyurdu, 13 haftada oynadığı 13 karşılaşmayı da kazanıp, 39 puanla zirvede yer aldı. Grup'ta Yeni Balabanspor ise 30 puanla sezonu ikinci sırada tamamladı. B Grubu'nda ise Çöşnük Gençlikspor 34 puanla zirvede yer alırken, Hekimhanspor ise 29 puanla sezonu ikinci sırada bitirdi.

  Ligde normal sezonun sona ermesinin ardından gruplarında ilk iki sırada yer alan Malatya İdmanyurdu, Çöşnük Gençlikspor, Yeni Balabanspor ve Hekimhanspor, bir üst lige çıkabilmek için Play-off'ta mücadele etme hakkını kazandı. Lig statüsüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonunda 2 takım Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselecek.

  Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin Play-off fikstür çekimi Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (MASKF) gerçekleştirildi. Fikstür çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Akdeniz, Erkan Van ve Sezer İnce, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Osman Nuri Karaağaç, kulüplerin idarecileri ile antrenörler katıldı.

  Fikstür çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, fikstürü kulüplerin aldıkları karar doğrultusunda belirlediklerini ifade etti.

Özdemir, çekişmeli ve zevkli mücadelelerin olduğu bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Dört takımımıza da başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Play-off'a kalan kulüplerimiz, güzel ve güzide kulüplerimiz. Ligde iyi mücadele ettiniz. İstemediğimiz olaylarda oldu ama futbolun ruhunda bunlarda var. Bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.

  Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Play-off fikstürü şöyle:

Birinci hafta

20 Mayıs Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

16.00 Çöşnük Gençlik-Malatya İdmanyurdu

Yeşiltepe 3 nolu saha

16.00 Yeni Balabanspor-Hekimhanspor

İkinci hafta

23 Mayıs Çarşamba

Yeşiltepe 1 nolu saha

16.00 Hekimhanspor-Çöşnük Gençlikspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

16.00 Malatya İdmanyurdu-Yeni Balabanspor

Üçüncü hafta

27 Mayıs Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

16.00 Çöşnük Gençlik-Yeni Balabanspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

16.00 Hekimhanspor-Malatya İdmanyurdu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız