SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatöre Ramazan Ayarı

0
Güncellendi - 2017-05-03 20:04:08
2. Amatöre Ramazan Ayarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. amatör Küme Büyükler Futbol Liginde 7 Mayıs'a kadar ki sürede 8 ve 9. hafta müsabakaları oynanacak.

ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, programı yaklaşmakta olan Ramazan ayı dolayısıyla dar bir takvime eklediklerini söyledi.

ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir bu uygulamanın gerekçelerini açıklayarak, “Tabi sıkıştırılmış maç takvimi son yıllarda ülkemizde birçok ligde uygulanıyor. Belki amatör takımlarımız için 3 günde bir maç yapmak yorucu gelebilir fakat biz sezon başında zaten planlamalarımızı onlar istişare ederek yapmıştık ve kendileri de kabul etmişlerdi. Tabi normal sezon içerisinde referandum ve sınavlar nedeniyle ya da kar yağışı veya farklı sebeplerden dolayı bazen bir sonraki haftaya ertelemeler oldu. Tüm bunlar, bütün liglerimizi göz önüne aldığınızda bazı sarkmaları da beraberinde getiriyor. Ramazan Ayı 26 Mayıs’ta başlıyor. O tarihlerdeki sıcaklıklarda düşünüldüğünde, oruç ibadetini yapan sporcu, hakem, antrenör ve görevlileri düşünmek zorundayız. Bunun için her kategorideki liglerimizi bu tarihten önce tamamlayarak, 2016 - 2017 sezonunu bitireceğiz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız