SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörün Şampiyonu Malatya İdmanyurdu Oldu

0
Güncellendi - 2018-05-28 18:25:17
2. Amatörün Şampiyonu Malatya İdmanyurdu Oldu
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon Malatya İdmanyurdu oldu.

  Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde normal sezon ve Play-off grubu maçları tamamlandı. Play-off grubu maçlarının son haftasında Hekimhanspor'u 2-0 mağlup eden Malatya İdmanyurdu namaglup şampiyon oldu. Sezon itibariyle Malatya İdmanyurdu ile birlikte Hekimhanspor, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükseldi.

  Malatya İdmanyurdu'na şampiyonluk kupasını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir takdim etti. Teknik heyet ve sporcular, şampiyonluk kupasını takımın en büyük destekçisi olan onursal başkan Teoman Mutlu'ya hediye etti.

Hekimhanspor'da ikincilik kupasını aldı.

İDMANYURDU'NUN ŞAMPİYONLUK HİKAYESİ

  2017-2018 sezonu öncesi yeni bir yapılanmaya giden Malatya İdmanyurdu, yeni yönetim, teknik heyet ve tecrübeli sporcu kadrosuyla Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele etti.

  Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde A Grubu'nda yer alan Malatya İdmanyurdu, oynadığı 14 karşılaşmanın tamamını kazanarak, 42 puanla Play-off grubuna kaldı.

  Normal sezonda 95 gol atıp, sadece 4 gol kalesinde gören sarı lacivertliler, Play-off grubunda sırasıyla Çöşnük Gençlik'i 4-1, Yeni Balabanspor'u 12-0 ve Hekimhanspor'u 2-0 mağlup ederek, 3'te 3 yaptı.

  Sezon içerisinde 113 gol atıp, kalesinde 5 gol gören Malatya İdmanyurdu, Malatya 1.Amatör Futbol Ligi'ne şampiyon olarak yükseldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Tebrik ederim,Başarılarının devamını dilerim, Emeği geçen kerkese sonsuz teşekküeler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (5 yıl önce)
    1993-2000 ne günlerdi be. M. İdmanyurdu şeker stad sümer stadı çamur içinde idmanlar Sıtkı Derme hocam, Malatya amatörün duayeni Allah sağlık sıhhat versin., bir ay önce Malatya ziyaretinde kendisini gördüm trafikteydim duramadım, elini öpemeden. Erkan abi hem belediye görevi hem kulüp için çok emek verdi. Tebrikler M. İdmanyurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (5 yıl önce)
    Yaklaşık 20 yıl oynadım m.idmanyurdunda her ne kadar takım el değişmiş olsada şampiyon olmasına çok sevindim , idmanyurdunun kahrını Sıtkı hocam ile Erkan abi çekti hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla