SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2 Arkadaşımız Yaralandı, Ambulans Geç Gitti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nin 2 üyesinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin yaralandığı trafik kazasında 112 ambulansının kaza yerine geç ulaştığı iddia edildi.

İl Genel Meclisi'nin ocak ayı olağan toplantısı bitiminden sonra bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, "Malatya'dan Darende ilçesine minibüsle giden ve içinde İl Genel Meclisi Üyelerimiz Tacettin Ateş ve İzzet Kalaycık'ın bulunduğu minibüs, Kozluca ve Darıca Köyleri arasında buzlanma sebebiyle devrilmiş. Kazada 2 üyemiz dahil 6 kişi yaralanmış. Çağrılan112 ambulansı 2.5 saat sonra gelmiş. Kozluca, Darende ve Akçadağ'da 112 ekipleri var. Bu konuda açık bir ihmal var" iddiasında
bulundu.

Diğer yandan, Doğanşehir İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Sarı da Sürgü beldesinde ambulansta bir şoför olduğunu ve onun da yetersiz kaldığını iddia etti. Sarı, şehirlerarası yollarında sürekli kaza olduğu belirtilen Erkenek beldesinde de kesinlikle 112 bulunması gerektiğini vurguladı.

Arguvan İlçe Meclis Üyesi Mustafa Mengüç de ilçedeki 112 'ye şoför kadrosu verilmesi gerektiğini bildirdi.

SAYGI DURUŞU..
İl Özel İdaresi Salonu'nda Abdurrahman Atay'ın başkanlığında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında ayrıca gündemdeki maddeler görüşüldü. Toplantıda, Kars Sarıkamış'ta 1915 yılında 90 bin Mehmetçik'in donarak şehit olmalarının yıldönümü nedeniyle İstiklal Marşı okundu ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bu arada, toplantıda, 1. Organize Sanayi Bölgesi Fatih Köyü'ndeki İl Özel İdaresi'ne ait arsanın 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne verilmesi kabul edildi. Toplantıda ayrıca, Uçbağlar Mahallesi Hançukuru mevkiindeki İl Özel İdaresi'ne ait 80 metrekare arsanın da durumu hakkında İl Özel İdaresi Komisyonu rapor hazırlamak ve incelemek üzere komisyona havale edildi.

İl Genel Meclisi üyeleri, daha sonra Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Tacettin Ateş (alttaki fotoğrafta)'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. İzzet Kalaycık'ın ise tedavi gördükten sonra taburcu edildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız