SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2 Ay Geçti, Nerede Trambüs?!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:59:20
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, trambüs ihalesi iş teslim tarihinin üzeriden 2 ay geçmesine rağmen ortada olmadığını belirterek, “Trambüs nerede kaldı?” diye sordu.

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya Belediyesi’nin Bozankaya adlı yerli firmaya 19 milyon 784 bin Euro karşılığında verdiği Trambüs ihalesinde ihale sözleşmesine göre iş teslim tarihinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen tamamlanamadığını iddia etti.

Yıldız, “Malatya Belediyesi, uzmanların ve şehir plancılarının ‘demode ve pahalı’ eleştirilerinin yanı sıra Malatya’nın ulaşım sistemine aykırı olduğu ve kent içi trafik sorununu çözmeyeceği yönündeki tüm uyarılarını kulak ardı etti. 2013 yılının Nisan ayında 19 milyon 784 bin Euro bedelle ihalesi gerçekleştirilen ‘Trambüs’ projesinin iş bitim sözleşmesinin(17 Mayıs 2014) üzerinden geçen yaklaşık iki aya rağmen hiçbir gelişmenin olmaması ise manidardır” ifadelerini ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız