SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Belediye Otobüsü Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından 2 adet yeni otobüs satın alınarak, otobüs filosu daha da güçlendirildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, otobüs filosunun güçlendirilmesi ve yeni araçlarla donatılması amacıyla alınan yeni otobüsler sayesinde, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli bir şekilde seyahat etmelerinin mümkün olacağı belirtilerek, yeni alınan 2 adet otobüsün BMC Belde 220 CB Marka olduğu ifade edildi.

Yapılan açıklamada, otobüs filosunun daha da güçlendirilmesi amacıyla yeni otobüs alımlarının devam edeceği belirtilerek, “Belediyemiz MOTAŞ Şirketi tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde şehir içinde seyahat etmelerini sağlamak ve otobüs filosunu güçlendirmek amacıyla geçtiğimiz aylarda alınan 3 adet otobüsten sonra 2 adet yeni otobüs daha satın alındı. Alınan 3 kapılı otobüslerin her biri 37 oturan, 64 ayakta olmak üzere toplam 101 yolcu kapasiteli.

Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi tarafından yaklaşık 270 Bin YTL’ye alınan otobüslerden biri Beydağı-TOKİ Konutları hattında, diğer otobüs ise mevcut hatlarda dönüşümlü olarak hizmet verecek. Bu otobüslerin de hizmete girmesiyle birlikte, hatlarda yaşanan sıkıntılar da büyük oranda çözüme kavuşmuş olacaktır” denildi.

Son olarak satın alınan 2 otobüsle birlikte, Malatya belediyesinin şirketi aracılığıyla şehir içi toplu taşımacılıkta kullandığı otobüs sayısının 78'e ulaştığı öğrenildi. Malatya Belediyesi'nin otobüs parkındaki otobüslerin büyük çoğunluğunu Mercedes, bir bölümünü MAN marka otobüsler oluştururken, son olarak 2 partida satın alınan 5 otobüsle, BMC marka otobüsler de parka dahil oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız