SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Bin 850 Kişiye Ücretsiz Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:09
2 Bin 850 Kişiye Ücretsiz Kurs
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 2 bin 850 kişiye ücretsiz kurs verildiği bildirildi. 

Zaviye Mahallesi’nde bulunan Kadın Kültür ve Spor Merkezi, spor salonu, kafeteryası ve çeşitli sanat kurslarıyla önemli derecede bireysel ve sosyal ihtiyaca cevap veriyor. Mart 2012’de hizmete açılan ve 2 bin metrekarelik kapalı bir alana sahip olan merkez, sadece bayanlara hizmet veriyor ve çalışanlarının tamamı bayanlardan oluşuyor.

7’den 77’ye her yaş ve meslekten bayanların rağbet gösterdiği Kadın Kültür ve Spor Merkezi bünyesinde açılan MABESEM Şubesi’nde 11 sanat ve spor kurs hizmeti veriliyor. Haftanın 5 günü açık olan ve yıl boyu kurslara kayıtların yapılabildiği merkezde; Yağlıboya, Karakalem, Nakış, Keman, Bağlama, El Sanatları, Mefruşat, Giyim Tasarım, Fitnes, Aerobik ve Step kursları bulunuyor.

2012 yılında 3 bin 35, 2013’te 3 bin 471, 2014 yılının ilk 10 ayında da 2 bin 850 kişi olmak üzere toplamda bugüne kadar 9 bin 356 bayan sanat ve spor kurslarından yararlandı. Merkezde halen 300’ü aşkın kursiyere eğitim verilmeye devam ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çeşitli vesilelerle yaptığı ziyaretlerde Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nin gördüğü ilgiyle amacına ulaştığını kaydederek, önemli bir merkezi hizmete sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız