SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Bin 900 Kilometrede Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2016-01-08 17:08:56
2 Bin 900 Kilometrede Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yılda Malatya genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, il genelinde 2 bin 900 kilometre yolda karla mücadele çalışması yapıldı.

Karla mücadele çalışmalarına 103 ekip, 875 personel, 232 de araç ve iş makinesi ile müdahale eden Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kapanan 241 mahallenin yolunu ulaşıma açtı. Karla mücadele çalışmalarında kent merkezinde bugüne kadar 2 bin 200 ton tuzlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyelerine de kaldırım ve yol temizliği için solüsyon ve tuz desteği sağladı. En çok karla mücadele çalışmasının yapıldığı ilçeler ise Arapgir, Hekimhan, Doğanşehir, Darende, Pütürge, Arguvan, Akçadağ ve Yazıhan olarak raporlara yansıdı.

Kent merkezinde Battalgazi ve Yeşilyurt ile koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi ana caddelerin tuzlanmasına ve kaldırımlarının temizlenmesine de destek oldu. Kent merkezinde ulaşımı zorlayan noktalar olan Beydağı TOKİ konutları, Yıldıztepe, Konak, Yukarı ve Aşağı Karagöz mahalleleri başta olmak üzere arazi yapısı yüksek olan birçok nokta da çalışmalarını sık sık tekrarlayan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları bölgede yaşayan vatandaşların takdirini topladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen raporlar doğrultusunda hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tuz ve solüsyon stoku eksiğini tamamlayıp, araç ve iş makinelerinin de bakımını yaparak, yaşanabilecek yağışlara hazırlıklarını tamamladı.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız