SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2 Bin Kişi İle Ankara'ya Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-05-21 22:14:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan AKP 3. Olağanüstü Kongresine ilişkin, " Efsane geri dönüyor . Sayın Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu yuvasına , aşkına yeniden dönüşüne şahitlik etme günü gelip çatmıştır. 979 günlük hasret sona eriyor. “ açıklamasında bulundu.

Kahtalı şunları kaydetti :

"Dünya lideri , dünya mazlumlarının sesi  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan adayı olarak gösterileceği kongremizde tarihe teşkilatlarımızla birlikte tanıklık edeceğiz

AK Parti Malatya teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize üyeliğinden sonra geçen 17 gün boyunca heyecanla ve aşkla kongre hazırlıklarımızı gerçekleştirdik ve Pazar günü gerçekleşecek kongrede de AK Parti Malatya İl Başkanlığı olarak 2.000 kişi ile Ankara Arena Salonunda yerimizi alıp can ile cananın buluşmasına tanıklık edeceğiz.

Partimize gönül vermiş , bu davaya inanmış teşkilat mensuplarımız ile yolunda yürüdüğümüz liderimizi kucaklamanın sevincini yaşarken parti üyeliği esnasında ; 'Selamün Aleyküm' diyerek AK Parti ailesine dahil oluyorum diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a “ Aleykümselam” demek yine bizler için bir gururdur , şereftir "

AKP'nin ilklerin partisi olduğuna değinen Hakan Kahtalı sözlerini şöyle tamamladı:

15 sene boyunca Malatyalı hemşehrilerimizin her daim bağrına bastığı Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Genel Başkan olarak siyasete döneceği 3. Olağanüstü Kongremizin milletin partisi AK Partimize , Değişimin Lideri ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Arkadaş 5 tane otobüs 10 tane taksiye 2 bin kişi nasıl sığdı anlamak mümkün değil. Hiç yakışmamış ille sayı vermek zorundamısınız. yarın liste açıklanınca Bu Malatya size 2 bin kişi ile gittiniz niye elini boş döndünüz demeyecek mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun koskoca Malatya'ya 2000 kişi yakışırmı? en az 5000 kişinin üzerinde olmalı, Güçlü bir yönetim olursa 10,000 kişiyi rahatlıkla organize edip götürür, Yedirir içirir, geri getirir. Laf değil versinler bana organizasyonu veya yönetimi yapayım.
    0
    0
    Yanıtla