SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Bin Kişilik Yurt Önümüzdeki Ders Yılında Açılacak

0
Güncellendi - 2020-06-12 02:17:09
2 Bin Kişilik Yurt Önümüzdeki Ders Yılında Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, İl Müdürlüğü mühendis ve mimarları ile birlikte İnönü Üniversitesi yerleşkesinin içinde bulunan 2000 yataklı yurt inşaatını inceledi.

İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan yurt inşaatını incelemesinde inşaat müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı, inşaatın ilerleyişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayhan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada ‘’ İnönü Üniversitesi yerleşkesinin içinde bulunan 2000 yataklı yurdumuz beş yıldızlı otel konforunda olup standardı oldukça yüksektir. İçerisinde sosyal tesis, spor tesisleri, sinema salonu, gençlik ofisleri, atölyeler, kitap kafeler v.b birçok donanımda olan yurdumuz öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını giderecektir. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hazır duruma gelip, Malatya’mıza uzun süre öğrencilerimizin ihtiyacını karşılayacaktır’’ dedi.

Bülten

İnönü Üniversitesi yerleşkesindeki yurt kompleksinin maket görselleri

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kayhan'ın yurt inşaatındaki incelemeleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir (3 yıl önce)
    Gençlik sporda kimler nasıl müdür yapılıyor. Neler oluyor birde dikkat edilse
    0
    0
    Yanıtla
  • muhasebeci (3 yıl önce)
    Keşke eğitimede böyle önem verilse. evet yapılan çok güzel birşey öğrencilere güzel olanak veriliyor ama üniversiteyi yönetenler inönün bütün yapısını bozdu birtürlü bitmeyen inşaatlar.artık öğrenci gelmiş işletme ikinci öğretimi 2 yıl önce tercih eden kişi sayısı 8 di geçen yıl bölüm hiç açılmadı neden çünkü rezalet hale geldi. eğitimden soğutan akademisyenleri genel sekreterleri. kendilerini farklı boyutlarda gören insanlar yani anlayacağınız malatyamız bitmiş hem siyasal olarak sahipsizliğimiz,hemde idari amirlerin (emniyet müd.ve valimiz hariç) ili bitirdiler.helede sayın rektörümüzün yanında bulunan şelaleciler,cemaatçiler artık ülkenin bütün birimlerinde adamcılık cemaitçilik istemiyoruz adam gibi yöneten ülke için faydalı olan insanlar istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla