SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Bin Kişiye İftar Veriliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:54:30
2 Bin Kişiye İftar Veriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla günde 2 bin kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Orhan, Kadir Çelik, Mesut Bozkurt, Erhan Soylu iftar çadırında yemek dağıttı. İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Çakır, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Ramazan ayı bereket, dayanışma, yardımlaşma aylarıdır. Ramazan ayını vesile kılarak bu ayda daha bilinçli hareket etmeliyiz. Bu ayı vesile kılarak kardeşliği ön plana çıkarmalıyız. Yerel yöneticiler olarak Ramazanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bu ayda birçok etkinliğimiz olmakta. Kuru gıda yardımlarımızın yanında gezici aşevi ve iftar çadırında halkımıza iftar yemeği dağıtıyoruz. Yine farklı etkinliklerin yaşandığı Aspuzuda Ramazan Geceleri ve Dini Yayınlar Fuarı halkımıza bu ayın maneviyatını yaşatmakta. Bu vesile ile halkımızın Ramazan ayını kutluyorum, Allah oruç tutanların oruçlarını kabul eylesin. Sağlık ve huzur içerisinde nice Ramazanlara kavuşmayı nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise, "Malatya’da Ramazan ayı dolu dolu geçmekte. Bu yıl bütün etkinliklerin bir arada toplanması halkımıza kolaylık sağlamakla birlikte, ferah bir ortamda Ramazan ayının etkinliklerinden faydalanmaya vesile kılmıştır. Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonunda yapılan etkinliklerin bir kısmını şirketimiz üstlenmiştir. Bunlardan en önemlisi iftar çadırı ve gezici aşevi etkinliğimiz. Bu yıl belediye binamızın yanında açtığımız iftar çadırı ve gezici aşevi ile her gün 2 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyoruz. Ramazan ayının paylaşmak olduğunun bilincinde hareket eden şirketimiz gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile sosyal sorumluluk görevini yerine getirmektedir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız