SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 de Yerli Var İddiası!..

A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep maçında, basına yansıyan "satın alınmış" 4 yabancı futbolcunun yanı sıra 2 yerli futbolcunun da "verimli oynamamak" için "ayarlandığı" yolundaki iddiaların da Malatyaspor Kulübü'ne ulaştığı öğrenildi.

Bilindiği gibi; Denizlispor'la Prag'da yaşayan bir işadamı arasında ve Malatyaspor'un 3 Çek oyuncusunun, son Gaziantepspor maçında "verimli oynamamaları" için yapılan görüşmeler, yapılan pazarlıklar ve ardından bu 3 Çek oyuncuya, Macar Toth'un da eklendiği yolundaki iddialar, Hürriyet Gazetesi'nde detaylarıyla yeralmıştı.

Söz konusu maçta; Çek oyunculardan Homola ve Masek ilk 11'de sahaya çıkarken Toth 90 dakika boyunca oynamış, Senkerik ise daha sonra vatandaşı Homola'nın yerine oyuna dahil olmuştu.

Bu karşılaşmada Çek oyuncu Masek'in yanı sıra sonradan oyuna giren oyunculardan Mustafa Özkan net gol fırsatlarını değerlendirememişlerdi.

Malatyaspor'un 4 yabancı oyuncusunun adının karıştığı şike olayının ortaya çıkmasının ardından, aynı maçla ilgili olarak Malatyaspor'un 2 yerli oyuncusu hakkındaki iddiaları içeren bir mektubun geçtiğimiz günlerde Malatyaspor'un yeni başkanı Haşim Karadağ'a ulaştığı bildirildi.

Malatyaspor, Ömer'in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenildiği ve bu sonuçla ligden düştüğü Gaziantep maçında şu kadroyla mücadele etmişti:

MALATYASPOR: Bora, Serkan Bensol, Ömer, Homola (Senkerik dk. 71), Mert (Sertan dk. 76), Emrah, Toth, Evren, Bilal, Volkan Bekiroğlu, Masek (Mustafa Özkan dk. 75)

YEDEKLER: Taylan, Mustafa Özkan, Senkerik, Sebastian Johanson, Hakan Aslantaş, Hakan Söyler, Sertan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız