SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Dilim Ödemeler Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Doğrudan Gelir, Gübre ve Mazot Destekleri'nin 2. dilimi ödenmeye başlandı.

Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, valilikte düzenlediği basın toplantısında, "2006 yılı Doğrudan Gelir Desteği, Mazot Desteği ve Gübre Desteği hak edişlerin yüzde 50'lik dilimi olan 16 milyon 341 bin YTL, 9-14 Nisan tarihlerinde hak sahiplerine ödenmişti. Hak edişlerin yüzde 50'lik 2. dilimi olan 16 milyon 341 bin YTL de, Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerine aktarıldı" dedi.

Kale ilçesindeki çiftçilerin ödemelerinin bugünden itibaren başladığını belirten Güldal, Yazıhan ilçesindeki çiftçilerin de ödemesinin 26-30 Haziran tarihleri arasında yapılacağını ifade edip, diğer ödemelerin de soyadlarının baş harflerine göre yapılacağını bildirdi.

Soyadının baş harfi Y-U-Ü-V-Y-Z ile başlayanların 26 Haziran, L-M-N-O-Ö-P-R-S-Ş harfleri ile başlayanların 27 Haziran, H-I-İ-J-K ile başlayanların 28 Haziran, Ç-C-D-E-F-G-Ğ ile başlayanların 29 Haziran, A ve B harfleriyle başlayanların ödemelerinin de 30 Haziran'da başlayacağı belirtildi.

Soyadı baş harflerine göre belirlenen günlerde, sadece belirlenen soyadını taşıyanlara ödeme yapılacağını aktaran Ahmet Güldal, diğer çiftçilere kesinlikle ödeme yapılmayacağını, kendisi için belirlenen soyadı sırasındaki tarihte bankaya başvurmayan çiftçilere ödemenin 1 Temmuz tarihinden sonra yapılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız