SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Eksikle Galip Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Bayanlar Futbol Ligi C Grubu karşılaşmasında Malatya Gençlik ve Spor, deplasmanda Trabzon İdmanocağı'nı 2-1 mağlup ederken, karşılaşmada üç futbolcu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Trabzon İdmanocağı ile Malatya Gençlik ve Spor arasında oynanan TFF Bayanlar Futbol Ligi 5. hafta müsabakası oldukça çekişmeli geçti. Trabzon Yavuz Selim Sahası'nda oynanan maçı misafir takım 69. dakikada Songül ve 75. dakikada Merve'nin kaydettiği gollerle 2-1 kazanırken, ev sahibi Trabzon İdmanocağı'nın tek sayısı ise 71. dakikada Beren'den geldi.

Maçın son dakikalarında Trabzon İdmanocağı futbolcusu Burcu'nun Malatya Gençlik ve Spor'dan Berivan tarafından ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine Hakem Fatih Doksanoğlu penaltı noktasını gösterdi. Pozisyon sonrası her iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken, hakem Malatya Gençlik ve Spor'dan Berivan ve Merve'yi, Trabzon İdmanocağı'ndan da Esra'yı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Burcu, penaltıyı gole çeviremeyince karşılaşma misafir takımın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız