SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Etap 3 Ağustos'ta Bitiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:13
2. Etap  3 Ağustos'ta Bitiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan PTT 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 3 Ağustos’ta çalışmalarını noktalayarak Malatya’ya dönecek. 

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Bolu’da gerçekleştiren sarı-kırmızılı takım, 3 Ağustos’ta kamp çalışmalarını tamamlayarak Malatya’ya dönecek.

Yeni Malatyaspor 20 Temmuz’da Bolu’da başlayan 14 günlük kamp süresince hazırlık maçlarıyla ideal 11’ini oluşturmaya çalıştı. PTT 1. Lig takımlarıyla hazırlık müsabakaları oynayan sarı-kırmızılılar bu maçlarda ortaya koyduğu görüntüsüyle lige hazır olmadığının mesajını verdi.

Öte yandan Denizlispor ile oynayacağı müsabakayla Bolu kampını noktalayacak olan Yeni Malatyaspor’da hazırlık maçlarındaki kötü performanstan dolayı yönetimin transfer harekatına başlayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, ilk etapta yüksek fiyatından dolayı vazgeçtiği futbolculara tekrar yöneleceği ve listenin başında Osmanlıspor’un tecrübeli oyuncusu Muhammed Reis’in bulunduğu öğrenildi.

Reis’in, 900 bin TL olan fiyatını 800 bin TL’ye indirmesine rağmen yine de bu transferden vazgeçen Yeni Malatyaspor yönetiminin, tecrübeli futbolcunun kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlandığı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız