SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Etap da Kızılcahamam'da

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da futbolculara verilen 3 günlük iznin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı takım bugün Ankara'da toplandı.

Basın Sözcüsü Ali Cengiz, daha önceden Bolu Koru Motel'de ikinci etap kampının yapılacağının açıklanmasına rağmen, sonradan Ankara Kızılcahamam Asya Termal Otel olarak belirlendiğini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Kadir Özcan yönetiminde 25 Temmuz günü Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmaları başlayacak. Takım bugün otelde toplandı. Burada sürecek 12 günlük kampta yabancı oyuncular da denenecek. Bilindiği gibi, Bank Asya 1. Lig'de Futbol Federasyonu'nun yeni yönetmeliğine göre 21 yaş altı 2 yabancı futbolcu oynatma imkanı sağlandı" dedi.

Cengiz, TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'un da Kızılcahamam Asya Termal Hotel'de kamp yapması nedeniyle, kamp yerinin buraya alındığını vurguladı.

Üçüncü etap kamp çalışmasının da yine Kızılcahamam'da Patalya Otel'de yapacaklarını söyleyen Cengiz, "Sezon açılışı 24 Ağustos tarihinde İnönü Stadı'nda yapılacak" şeklinde konuştu.

Çekilen fikstürü de değerlendiren Ali Cengiz, "İlk maçımızı Karşıyaka ile kendi sahamızda oynayacağız. İkinci maçımızı da İstanbul'da Güngören Belediyespor'la oynayacağız. Malatyalı taraftarların desteği ile kendi sahamızda oynuyor gibi hava hissedeceğimizi ümit ediyorum. Çünkü, İstanbul'daki Malatyalıların stadı dolduracaklarını düşünüyorum. Takımımızın lige iyi başlaması için ilk 2 haftanın bizim için iyi olacağını ümit ediyoruz. Bunlardan dolayı fikstür lehimize gibi" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız