SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Etap Maçlara Hazırlık

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da şampiyon olup Adıyaman grubunda da birinciliği elde eden Malatya Fenerspor U-13 takımı 2.etap maçlarına hazırlanıyor.

2010-2011 Futbol Sezonu'nda Malatya U-13 kategorisinde şampiyon olarak Adıyaman grubunda mücadele etmeye hak kazanan Fenerspor, başarısını burada da devam ettirerek gözünü 2.tur maçlarına çevirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu komşu kent Adıyaman'da düzenlenen 1.tur müsabakalarında Diyarbakır Bağlarspor ve Kahramanmaraş Belediyespor ile karşılaşan Fenerspor rakiplerine üstünlük sağlayarak yoluna devam ederken, bir günlük iznin ardından hazırlıklar dün itibariyle tekrar başladı. 

Grup maçlarını değerlendiren Fenerspor Kulüp Başkanı Hikmet Tekin, gelecek vaadeden bir ekipleri olduklarını belirterek, "Henüz 3 yıllık bir takım olmamıza rağmen, Malatya'da şampiyon olup, Adıyaman'da Malatya futbolunu temsil ettik. Gençlerimiz için iyi bir deneyim oldu. Organize tek kelime ile mükemmeldi. Tek sorunumuz sıcak hava idi. Maçlarımızı da bu sıcak hava altında gündüz oynadık. Üç takımın futbolcuları da büyük efor sarfettiler. Rakiplerimizden Diyarbakır Bağlarspor'u 9-0 mağlup edip,

Kahramanmaraş Belediyespor ile 1-1 berabere kaldık ve grubumuzu birinci bitirdik. Genç futbolcularımızın sergilediği futbol bizlerin şevkini artırdı diyebilirim. Başta futbol antrenörümüz Kemal Arslan olmak üzere, tüm futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum." şeklinde konuştu. 

2.Tur müsübakalarına ait yer ve zamanın önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirleneceğini de belirten başkan Hikmet Tekin şöyle devam etti: "Adıyaman grup maçlarına giderken, bizlere katkı veren bir çok kurum, kuruluş ve şahıs oldu. Başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, Belediye Encümenine, iş adamı Kemal Oğuz'a, Özkan Akbulut 'a, Güçlü Plastik'ten Mehmet Bektaş ve Talat Şavata'ya teşekkür ederim." 

Önce Malatya'da sezonu şampiyon bitiren, daha sonra U-13 1.Tur maçlarının oynandığı Adıyaman'da birinci olan Fenerspor'u çalıştıran futbol antrenörü Kemal Arslan, başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade etti.

 

Adıyaman grubuna giderken, rakip takımları tanıma şansı bulamadıklarını söyleyen futbol antrenörü Kemal Arslan, "İlk maçta rakibimiz Diyarbakır Bağlarspor oldu. Müsabakanın ilk 10 dakikasında iki pozisyon bulduk ve ikisside gol olunca, adeta maça 2-0 önde başladık. Rakip abondone olmuştu. Derken diğer goller geldi. Maçın bitiminde skor tabelasında 9-0 lehimize yazan rakamlar vardı. Rakip takımın yetkilileri takımlarının gerçek gücünü gösteremediğini söylerken, bizlerde zaman zaman da olsa 90 dakika içinde rakibin saygı duyulması gereken bir ekip olduğunu gördük. Bizler de, Bağlarspor'un gerçek oynunu sergileyemediği inancındayız. Hatta bu takım ikinci maçında Kahramanmaraş Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kahramanmaraş ekibi 2-1 galip gelirken oldukça zorlandı. Takımımız Kahramanmaraş Belediyespor maçında önce geriye düştü. Ancak ilerleyen dakikalarda golcü özelliğimizi sahaya yansıtarak, beraberlik golünü bulduk ve maç 1-1 berabere sonuçlandığında Adıyaman grubunun birincisi olduk" ifadelerini kullandı. 

Fenerspor'un bu yıl oynadığı resmi 14 maçta mağlup olmadığını belirten futbol antrenörü Kemal Arslan, 3 maçlarının beraberlikle sonuçlandığını, 11 maçta ise galibiyet sevinci yaşadıklarını, yine bu maçlarda 69 gol kaydedip, 8 golü kendi kalelerinde gördüklerini belirterek şöyle devam etti: "Adıyaman'da oynadığımız maçlardan sonra genç futbolcularımıza 1 gün izin verdik. TFF'nin 2.Tur maçlarını ne zaman ve nerede düzenleyeceğini bilmediğimiz için izni kısa tutarak, çalışmalara tekrar başladık. Bu

hazırlıklarımız 2.Tur maçlarına kadar devam edecektir".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız