SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Film Festivali İçin Start

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Uluslararası Film Festivali'nin, bu yıl 2'ncisinin düzenleneceği ve Kasım ayındaki festivalin süresinin 10 güne çıkarıldığı bildirildi.

Organizasyonu yapan şirketten konuya ilişkin yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"Malatya Valiliği ve Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Malatya Uluslararası Film Festivali'nin yeni tarihleri belli oldu.

Malatyalılardan ve basından büyük ilgi gören, ilk yılında on binin üzerinde izleyiciye ulaşan Malatya Uluslararası Film Festivali bu yıl 18-27 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenecek.

Ülkemizin en genç sinema festivali olmasına rağmen, kısa bir zamanda zengin film programı ve yan etkinlikleri ile Malatyalılardan ve medyadan büyük ilgi gören Festival ikinci yılında süresini 10 güne çıkarıyor.

18 Kasım 2011 Cuma günü Açılış Töreni'yle başlayacak olan festivalde 25 Kasım 2011 Cuma gecesi Ödül Töreni gerçekleştirilecek. Ancak festival film gösterimleri Cumartesi ve Pazar günleri festivalin tüm sinemalarında devam edecek.

FESTİVALİN PARA ÖDÜLLERİ DE ARTIYOR...

Malatya Uluslararası Film Festivali'nin mizah temalı iki yarışmasında verilen para ödülleri de artıyor.

Yerli ve yabancı mizah ve mizah alt türlerinde filmlerin yarıştığı ve geçtiğimiz yıl LC Waikiki'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması para ödülü bu yıl 111.000 TL'ye, Türk Telekom'un sponsorluğunda gerçekleştirilen Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması para ödülü 6.000 TL'ye çıkarıldı.

Malatyalılar 18-27 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 10 gün sürecek Malatya Uluslararası Film Festivali'nde, dünyanın sayılı festivallerinde gösterilen ve Türkiye’de merakla beklenen dünyaca ünlü yönetmen ve oyuncuların son filmlerinden, yenilikçi genç kuşağın ilk filmlerine kadar geniş bir yelpazede 100’e yakın filmle buluşacak.

Festivalde her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışma ve yarışma dışı film gösterimlerinin yanı sıra festivalin yerli ve yabancı konuklarının katılımı ile düzenlenecek olan söyleşiler, paneller, sergiler, atölye çalışmaları ve sinema seminerleri gibi birçok yan etkinlik de festival haftası boyunca izleyicilerle buluşacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız