SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Futbolcu İle Anlaştılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:06
2 Futbolcu İle Anlaştılar
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor transferde bombayı patlattı.

Yeni sezona iddialı hazırlanan 44 Malatyaspor, Türkiye’de BAL Ligi takımlarında oynayan Fildişili oyuncu Amani Kovakouherve ile Arjantinli Lucas Hodriguez ile anlaştı.

21 yaşında olan ve BAL Ligini yakından tanıyan forvet oyuncusu Amani Kovakouherve ile Boca Juniors’un altyapısından yetişen sol kanat oyuncusu Lucas Hodriguez, takımın Malatya’da devam eden kamp çalışmalarına katıldı.

44 Malatyaspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini kaydeden Fildişili oyuncu Amani Kovakouherve, hedefleri olan bir kulübe gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Arjantinli Lucas Hodriguez ise Eskişehirspor’un kampından 44 Malatyaspor’a geldiğini ifade ederek, 44 Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

44 Malatyaspor Asbaşkanı Nurettin Uğur, 44 Malatyaspor’u şampiyonluğa taşımak istediklerini belirterek, “44 Malatyaspor şampiyonluğu hak eden bir ekip. Geçen sezon hak ettiğimiz şampiyonluğun elimizden nasıl gittiğini herkes çok iyi biliyor. Ben bu sezonun bizim için çok daha farklı olacağına inanıyorum. Hep birlikte, kenetlenerek ve bu takıma sahip çıkarak, hak ettiğimiz hedefi yakalayacağız” dedi.

Transfer çalışmaları kapsamında iki oyuncuyla anlaştıklarını ifade eden Uğur, “44 Malatyaspor’u hedefine ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Antrenörümüz Mahmut Evren’in isteği doğrultusunda Fildişili oyuncu Amani Kovakouherve ile Arjantinli Lucas Hodriguez’i kadromuza kattık. Eksik bölgeler için transfer istenirse yapmaya hazırız” diye konuştu.

44 Malatyaspor’un Antrenörü Mahmut Evren ise yeni sezon hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini ifade etti.

Evren, forvet ve sol kanat mevkii için arayışlarını iki oyuncu alarak sonlandırdıklarını kaydederek, “Bir süredir izlediğimiz forvet oyuncusu Amani Kovakouherve ile Eskişehirspor kampında olan Lucas Hodriguez’i kadromuza kattık. Bunun dışında hazırlıklar kapsamında denemeye aldığımız birkaç futbolcu var. Eğer bu futbolcular arasından işimize yaracak olan biri çıkarsa anlaşacağız. Yoksa da transferi büyük ölçüde tamamladığımızı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız