SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. GAP Spor Oyunları Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Gap Spor Oyunları'nda kapanış ve ödül töreni yapıldı.

Gaziantep'te 6-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'daki 23 ilden bin 670 sporcunun katıldığı oyunlarda atletizm, judo, basketbol, voleybol, güreş, tekvando, hentbol ve yüzme dallarında yarışmalar yapıldı. Oyunların son gününde erkekler basketbolda finale kalan Gaziantep karması ile Diyarbakır karması karşı karşıya geldi. Müsabakayı 83-60 kazanan Gaziantep karması birinci olurken, ikinciliği Diyarbakır, üçüncülüğü ise Şanlıurfa elde etti. Bayanlar voleybol
karşılaşmaları sonucunda ise birinciliği Elazığ elde ederken, ikinciliği Gaziantep, üçüncülüğü de Malatya aldı. Büyük çekişmelere sahne olan serbest güreş müsabakalarında da Erzurum birinci olurken, Malatya ikinci, Gaziantep ise üçüncü oldu.

4 gün süren karşılaşmalarda dereceye giren takımlara ödüllerini Vali Yardımcısı Miktat Alan ve Gençlik Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız